«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νικητής της υπόθεσης»

Από sdna.gr : Ο νομικός, Μάκης Στάμος, μίλησε για την απόφαση του CAS να στείλει την υπόθεση της φερόμενης πολυιδιοκτησίας πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ θα είναι σίγουρα ο νικητής της υπόθεσης.
Πηγή: sdna.gr
«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα είναι ο νικητής της υπόθεσης»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα τρία τακτικά μέλη δεν μπορούν να δικάσουν γιατί το CAS είπε το αυτονόητο που είναι να μπορεί κάποια Επιτροπή να δικάσει την υπόθεση της ουσίας. Παραιτήθηκαν λοιπόν οι δικαστές. Οι αναπληρωματικοί είναι υποχρεωμένοι να δικάσουν. Δεν μπορεί να επικαλεστούν τις διακοπές ή να αρνηθούν να δικάσουν. Αυτοί οι δικαστές πληρώνονται από την Ομοσπονδία και όχι από το κράτος.

Άρα είναι κάτω από την ομπρέλα της Ομοσπονδίας. Εάν οι αναπληρωματικοί δεν θέλουν να δικάσουν είναι να παραιτηθούν. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τους κάνει αγωγή εάν παραμείνουν στη θέση τους. Είναι υποχρεωμένοι οι αναπληρωματικοί. Όπως συμβαίνει και στις εκλογές. Εάν οι αναπληρωματικοί αρνηθούν να πάνε θα υπάρξουν κυρώσεις. Η υπόθεση είναι τόσο έωλη νομικά και δεν μπορεί να κερδηθεί από τον Ολυμπιακό με τίποτα. Είναι σίγουρο ότι ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει».

Διαβάστε ακόμη...