Πόλος έλξης οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ σε φιλανθρωπικό αγώνα στην Κοζάνη (pics)

Από sfina.gr:Ένα σπουδαίο φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της Αιανής.
Πηγή: sfina.gr
Πόλος έλξης οι Γκαρσία και Σνάουτσνερ σε φιλανθρωπικό αγώνα στην Κοζάνη (pics)

Εκεί, οι Παλαίμαχοι του Αλιάκμων Αιανής, είχαν την τύχη και την ευκαιρία να φιλοξενήσουν τους Παλαίμαχους του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, οι οποίοι αποδέχτηκαν την πρόσκληση για συμμετοχή στον φιλανθρωπικό αγώνα, όπου όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τον Σύλλογο «Ηλιαχτίδα» στην Κοζάνη.

Παλιές δόξες του ΠΑΟΚ πάτησαν το χορτάρι του νέου γηπέδου της Αιανής, ενώ την παράσταση «έκλεψαν» οι Πάμπλο Γκαρσία και Μιρόσουαφ Σνάουτσνερ, όπου μπορεί να μην αγωνίστηκαν αλλά τράβηξαν τα βλέμματα μικρών και μεγάλων πάνω τους.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, οι Παλαίμαχοι της Αιανής τίμησαν τους Παντελή Καπετάνο και Βασίλη Πάλλα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο.

Ο αριθμός του φίλαθλου κόσμου στις κερκίδες ήταν ικανοποιητικός, ο οποίος απόλαυσε τον αγώνα και χειροκρότησε τις προσπάθειες των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών.

Οι παίκτες των ομάδων:

Αλιάκμων Αιανής: Βαβλιάρας, Μαυρέλης, Καραμανώλας, Αραγιάς, Κοκκόνας, Τζέλος, Μπούλης Μ., Μπούλης, Τζημολάκας, Κύρινας, Αλεκόπουλος, Μπαλιάκας, Γκοντουράς, Πάλλας, Μητσιάκος, Νάννος, Γκουλιάφας, Βαβλιάρας, Κουμπούρας, Χριστόφορος.

ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης: Αργυρόπουλος, Αργυρίου, Νάστος, Μαλιούφας, Καπετανόπουλος, Λαγωνίδης, Αλεξανδρίδης, Ντανταλίδης, Χασιώτης, Αλιβάνογλου, Αμπατζίδης, Τσορακλίδης, Κωνσταντινίδης, Κουσίδης, Κουρτσαλίδης, Μήτογλου, Ζυγκερίδης.

Διαβάστε ακόμη...