«Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν… τσιράκια του ΠΑΟΚ!»

Από inpaok.com:Ένας από τους ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τον Ενέα Μιχάι, είναι ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. Ο στενός συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον Παναιτωλικό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης για τον Αλβανό αμυντικό σκόρερ της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό.
Πηγή: inpaok.com
«Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν… τσιράκια του ΠΑΟΚ!»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Μιχάι είναι ένα παιδί όταν ήμασταν στον Παναιτωλικό ξανά με τον κ. Χάβο έπαιζε στην Κ20 και έκανε προπονήσεις μαζί μας. Ο Χάβος κάποια στιγμή ζήτησε να γίνει επαγγελματίας και δεν δίστασε να τον βάλει βασικό σε ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, δίνοντας του την ευκαιρία. Το έκανε ξανά και με τον Κωνσταντόπουλο τον 17χρονο που έχουμε, βάζοντας τον βασικό σε ένα κρίσιμο αγώνα με τον Ατρόμητο και πέτυχε ένα γκολ.

Προσωπικά πιστεύω ότι θέλει τον χρόνο του, είναι λογικό γιατί ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Έχει ο ΠΑΟΚ παίκτες όπως ο Βαρέλα, ο Κρέσπο, ο Ίνγκασον και είναι δύσκολο να παίξεις. Όποτε σου δώσει ευκαιρία ο προπονητής πρέπει να τα δώσεις όλα και να αποδείξεις ότι έκανε καλή ομάδα που σου έφερε από τον Παναιτωλικό. Ήταν στην κατάλληλη θέση, το κατάλληλο σημείο και πέτυχε ένα γκολ σημαντικό που έδωσε μια νίκη που θα έχει πολλαπλά οφέλη για τον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορεί κανείς να δώσει απάντηση για το αν ο Μιχάι μπορεί να παίξει βασικός στον ΠΑΟΚ ή όχι. Όπως ο Μιχάι, έτσι και ο Μιχαηλίδης έχουν ταλέντο και με σκληρή δουλειά μπορούν να παίξουν, αν και οι απαιτήσεις στον ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερες. Οι ομάδες πρέπει να καταλάβουν ότι χρειάζεται να βάλουν και ταλέντα, για να χαμηλώσουν τον μέσο όρο ηλικίας. Ένας Μιχάι ή Μιχαηλίδης όταν έχει δίπλα του έναν Κρέσπο ή έναν Βαρέλα, είναι πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά στην τελευταία γραμμή του γηπέδου. Θυμάμαι και παλαιότερα όταν είχαμε τον Κοντρέρας, όποιος και αν έπαιζε δίπλα του γινόταν... παικταράς. Όταν έλειπε ο Κοντρέρας, υπήρχε... θέμα. Παράδειγμα ο Μαλεζάς που έμαθε πολλά δίπλα στον Κοντρέρας και έκανε σπουδαία καριέρα».

Για το πως αντιμετώπιζαν τον Παναιτωλικό από την αρχή της χρονιάς και για την σωτηρία της ομάδας του Αγρινίου:

«Μας είχαν... καθαρισμένους και στοχοποιημένους από την αρχή της χρονιάς. Όπου πηγαίναμε μας έλεγαν ότι είμαστε... τσιράκια του ΠΑΟΚ!»

Υπάρχει βούληση από πλευράς του Παναιτωλικού να μείνουμε εδώ στο Αγρίνιο μαζί με τον κ. Χάβο. Θα υπάρχουν ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες. Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική η ομάδα θα παρουσιάζει ένα σοβαρό πρόσωπο. Έχω περάσει από πολλές ομάδες και έχω να πω ότι το Αγρίνιο είναι μια πόλη ζει και αναπνέει για το ποδόσφαιρο.

Η πρώτη κουβέντα όλων είναι για τον Παναιτωλικό, δεν έχουν ασχολούνται με κάτι άλλο. Έχει την τύχη η ομάδα να έχει έναν επενδυτή που δημιούργησε ένα εξαιρετικό αθλητικό κέντρο και κάθε χρόνο δίνει χρήματα για να ενισχύσει τον Παναιτωλικό, χωρίς να παρεμβαίνει ποτέ στο έργο των προπονητών.

Θα ήθελα να μείνει η Ξάνθη στην κατηγορία, γιατί είναι ένα ιστορικό σωματείο για την Βόρεια Ελλάδα και γενικότερα. Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τους βαθμούς, αυτό γίνεται μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο που να μην ξέρουν οι ομάδες τι θα γίνει με την παραμονή και την σωτηρία τους. Πρέπει να βρεθεί ένας... σεναριογράφος να γράψει την συνέχεια. Δεν θέλω να πω περισσότερα».

Διαβάστε ακόμη...