Ένα ματς με Σίβασπορ, Άλκμααρ, Όσιεκ ή Λοκομοτίβα!

Από paok24.com:Όλα τα δεδομένα μέχρι και τώρα
Πηγή: paok24.com
Ένα ματς με Σίβασπορ, Άλκμααρ, Όσιεκ ή Λοκομοτίβα!

Από την Παρασκευή που το CAS επέστρεψε τους εφτά βαθμούς στον ΠΑΟΚ, αλλά και από χθες που η ομάδα του Φερέιρα κέρδισε τον Ολυμπιακό, οι ελπίδες συμμετοχής του Δικεφάλου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ, έχουν αυξηθεί. Αξίζει να δούμε πώς έχουν διαμορφωθεί όλα τα δεδομένα μέχρι και σήμερα που είναι μία σημαντική ημέρα για ένα από τα πρωταθλήματα ( το Τουρκικό) μέσα από το οποίο θα προκύψει ένας πιθανός αντίπαλος.

Αν ο ΠΑΟΚ παίξει στα προκριματικά της μεγάλης διοργάνωσης:

Μπαίνει στο γκρουπ των ΜΗ πρωταθλητών μαζί με ομάδες από Αυστρία, Τουρκία, Ολλανδία, Τσεχία και Κροατία. Ανάλογα με τους βαθμούς κάθε ομάδας, προκύπτουν οι τρεις ισχυροί και οι τρεις αδύναμοι που θα κοντραριστούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει στις κληρώσεις (10/8 η πρώτη) με:

Μέχρι τώρα σίγουρη είναι η Άλκμααρ με 18500 βαθμούς. Η Πλζεν της Τσεχίας με 34000 βαθμούς και η Ραπίντ Βιέννης με 22000 βαθμούς. Στην Τουρκία φαβορί είναι η Σίβασπορ που έχει ελάχιστους ευρωπαϊκούς βαθμούς. Αν μάλιστα απόψε δεν κερδίσει η Μπεσίκτας, τότε η Σίβασπορ θα είναι πιο κοντά στα προκριματικά του Τσάμπιονς Ληγκ, αφού η Τράπζονσπορ είναι τιμωρημένη από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στην Κροατία δεύτερη είναι τώρα η Όσιεκ, αλλά την τελευταία αγωνιστική θα δώσει μεγάλο ματς με την Λοκομοτίβας Ζάγκρεμπ και από εκεί θα προκύψει οριστικά η δεύτερη ομάδα της χώρας. Όποια και αν είναι, έχει χαμηλότερη βαθμολογία από τον ΠΑΟΚ.

Άρα...

Αν η Σίβασπορ είναι η εκπρόσωπος της Τουρκίας, ο ΠΑΟΚ θα έχει την Τρίτη μεγαλύτερη βαθμολογία και θα παίξει σε ΜΟΝΟ παιχνίδι στις 25 ή 26 Αυγούστου, με μία εκ των: Όσιεκ ή Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Άλκμααρ και Σίβασπορ.

Θυμίζουμε ότι η έδρα θα βγει μέσα από κλήρωση και όποια ομάδα προκριθεί στον τρίτο γύρο κερδίζει αυτόματα την παρουσία στους ομίλους του Europa League.

(Αν ο ΠΑΟΚ βγει τρίτος θα παίξει ένα μονό ματς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στις 24/9).

Ο ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΜΙΛΟ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧ

Διαβάστε ακόμη...