Η μάχη της δεύτερης θέσης συνεχίζεται με δυο ακόμα ντέρμπι σε «Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ

Aπό ethnos.gr:Η «μάχη» Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με τυπικά γηπεδούχους τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ στις 20.00 θα δώσει σκυτάλη στο ντέρμπι Ολυμπιακού - ΠΑΟΚ (21.45) στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Πηγή: ethnos.gr
Η μάχη της δεύτερης θέσης συνεχίζεται με δυο ακόμα ντέρμπι σε «Καραϊσκάκης» και ΟΑΚΑ

Η7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League ολοκληρώνεται σήμερα (12/7) με τις αναμετρήσεις σε ΟΑΚΑ και «Γ. Καραϊσκάκης». Η αυλαία άνοιξε με τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ στην Κρήτη. Στο Ολυμπιακό στάδιο (20.00, Novasports 1) τυπικά γηπεδούχος είναι ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Για τους «πράσινους» που δεν έχουν ηττηθεί ως γηπεδούχοι από την «Ένωση» σε παιχνίδι πρωταθλήματος εδώ και 14 χρόνια, ο Γιώργος Δώνης δεν έχει στη διάθεσή του τους Αγιούμπ και Χατζηθεοδωρίδη. Για την ΑΕΚ, ο Μάσιμο Καρέρα ετοίμασε τα πλάνα του χωρίς τους Γαλανόπουλο και Αλμπάνη.

Στον Πειραιά (21.45, Novasports 1) ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι πρωταθλητές θέλουν να τελειώσουν αήττητοι τη σεζόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην φυσικά των Χριστοδουλόπουλου και Σουντανί, που απουσιάζουν εδώ και καιρό. Παρόμοια η κατάσταση και για τον Αμπέλ Φερέιρα, που δεν υπολογίζει εδώ και καιρό στους Μίσιτς, Αουγκούστο και Πέλκα, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Λάμπρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

20.00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (Novasports 2)

21.45 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (Novasports 1)

Διαβάστε ακόμη...