«Ο ΠΑΟΚ θα ρισκάρει και θα κυνηγήσει τη νίκη!»

Από paok24.com:Έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ σε σχέση με αυτόν που αντιμετώπισε στον αγώνα ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου στο "Γ. Καραϊσκάκης", περιμένει ο Πέδρο Μαρτίνς.
Πηγή: paok24.com
«Ο ΠΑΟΚ θα ρισκάρει και θα κυνηγήσει τη νίκη!»

Μιλώντας στην κάμερα της Nova για το σημερινό ντέρμπι (21:45), ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: "Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το τελευταίο που παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο "Καραϊσκάκη" για το Κύπελλο.

Τότε ο ΠΑΟΚ ερχόταν με ένα πλεονέκτημα και η στρατηγική του ήταν διαφορετική, ήθελε να προστατέψει το προβάδισμα ενός γκολ που είχε. Τώρα πιστεύω πως θα έρθει με άλλη νοοτροπία, νομίζω πως θα ρισκάρει περισσότερο και θα κυνηγήσει τη νίκη.

Τα παιχνίδια πρωταθλήματος είναι διαφορετικά από αυτά του Κυπέλλου. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν την πρόκριση και είχε το προβάδισμα για την πετύχει, οπότε ο βασικός στόχος του ήταν να προστατεύσει αυτό το προβάδισμα.

Τα πράγματα είναι αλλιώς αυτή τη στιγμή, νομίζω ο ΠΑΟΚ δεν περνάει μια εύκολη φάση, αλλά ακόμα και έτσι έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και έχει πολλά πράγματα να αποδείξει, οπότε πιστεύω πως θα κυνηγήσει τη νίκη".

Διαβάστε ακόμη...