«Εξαφανίστηκαν» οι βίλες του Φαραντούρη!

Από paok24.com: Η χθεσινή αποκάλυψη του Sdna, σχετικά με την τεράστια επένδυση του Νικόλαου Φαραντούρη στην Κεφαλλονιά, προκάλεσε αίσθηση!
Πηγή: paok24.com
«Εξαφανίστηκαν» οι βίλες του Φαραντούρη!

Το μέλος της ΕΕΑ, επιλογή του Λευτέρη Αυγενάκη βεβαίως βεβαίως, που τόσο απασχόλησε τον ΠΑΟΚ και την κοινή γνώμη και εννοείται πως ψήφισε υπέρ του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων διαφήμισε στο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη το συγκρότημα «Ionian Trilogy» που αποτελείται από τρεις πολυτελείς αυτόνομες βίλες, με κάθε μια εξ αυτών να διαθέτει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα με φυσικό αλάτι.

Η αποκάλυψη του Sdna έλαβε χώρα χθες το βράδυ. Σήμερα το πρωί, όσοι σκέφτονται να επισκεφτούν την Κεφαλλονιά και θέλησαν να αντλήσουν πληροφορίες σχετικά με τις βίλες του Φαραντούρη, απλά... ατύχησαν!

Τις τελευταίες ώρες, η σελίδα του συγκροτήματος "Ionian Trilogy" στο Facebook είναι "κατεβασμένη".

Οι λόγοι, παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστοι. Ωστόσο, λογικά ο Νικόλαος Φαραντούρης και οι συνεργάτες του προσπαθούν αυτή την ώρα να "ανεβάσουν" και πάλι την σελίδα, μιας και διανύουμε τουριστική περίοδο και αρκετοί είναι αυτοί που σχεδιάζουν να επισκεφτούν την πανέμορφη Κεφαλλονιά!

Διαβάστε ακόμη...