Αντίο με συγκίνηση και αναμνήσεις

Η έμπειρη γκαρντ αποτελεί παρελθόν μετά από τέσσερα χρόνια στα ασπρόμαυρα.Λολίτα Λύμουρα και ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους από τη νέα σεζόν, κρατώντας όμως τις όμορφες αναμνήσεις από την κοινή τους πορεία τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Αυτό άλλωστε φάνηκε και από την ανάρτηση που έκανε η έμπειρη γκαρντ η οποία αναφέρει ότι φεύγει από τη Θεσσαλονίκη με τις καλύτερες αναμνήσεις. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τέσσερα καλοκαίρια πριν, έπαιρνα την απόφαση να υπογράψω στον Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club με χαρά αλλά και μια ανησυχία μέσα μου για το τι θα συναντήσω. Σήμερα αποχωρώ γεμάτη αγάπη, φίλους και μόνο υπέροχες στιγμές. Από paok24.com: Είχαν δίκιο όσοι μου έλεγαν ότι είναι εύκολο να πας στη Σαλόνικα και άλλο τόσο δύσκολο να φύγεις. Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όσα κάνατε για μένα και μου συμπεριφερθήκατε σαν να είμαι μέλος της οικογένειας σας.
Πηγή: paok24.com
Αντίο με συγκίνηση και αναμνήσεις

Ευχαριστώ προσωπικά έναν έναν τον πρόεδρο Θανάση Κατσαρή, τον πανταχού παρόντα Δημοκράτη Παπαδόπουλο, την ψυχάρα Βασίλη Αγγελίδη τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε Βασίλη Μασλαρινό αλλά και πολλούς ακόμα ανθρώπους ξεχωριστά που ήταν πίσω από τα φώτα και είναι αληθινοί φίλοι δικοί μου και του συλλόγου. Και last but not least τις συμπαίκτριες μου, το staff και όλο τον σύλλογο του ΠΑΟΚ. Σας ευχαριστώ όλους!!!».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Μασλαρινός ευχαρίστησε με τη σειρά του τη Λολίτα Λύμουρα για τη συνεργασία των προηγούμενων ετών και ευχήθηκε να συναντηθούν και πάλι γιατί όχι και μέσω μίας συνεργασίας στην Εθνική ομάδα.

«Τα προηγούμενα καλοκαίρια δεν έγραφα τίποτα δημόσια γιατί κάτι μέσα μου ήξερε ότι πάλι θα συνεργαζόμασταν!

Ήρθες για ένα χρόνο και τελικά περάσαμε 4 ολόκληρα χρόνια! Ήσουν παρούσα στις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ομάδας, άλλα αυτό είναι το ελάχιστο.

Σ' ευχαριστώ για όλες τις στιγμές! Σ' ευχαριστώ που βοήθησες όλες τις «μικρές». Σ' ευχαριστώ που προσαρμόστηκες 100% στα θέλω μου άλλα πάνω απ' όλα σ' ευχαριστώ που μ έκανες καλύτερο προπονητή και άνθρωπο! Σε αποχαιρετώ με ένα παράπονο που δεν συνυπήρξαμε στην Εθνική, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Καλά να περνάς με υγεία και τα λέμε Αθήνα».

Διαβάστε ακόμη...