Αγωνία για δύο και αποστολή!

Από paok24.com: Με μία προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Πηγή: paok24.com
Αγωνία για δύο και αποστολή!


Κατά τη διάρκειά της, θα ξεκαθαρίσει το αν οι Δημήτρης Πέλκας και Ίνγκι Ίνγκασον θα βρίσκονται στη διάθεση του Αμπέλ Φερέιρα για την αναμέτρηση με τους Πειραιώτες, με τον πρώτο να νιώθει και χθες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και τον δεύτερο να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, τη στιγμή που ο Λάζαρος Λάμπρου έχει μία διάταση στους οπίσθιους μηριαίους.

Κατά πάσα πιθανότητα βέβαια, αμφότεροι θα συμπεριληφθούν από τον Αμπέλ Φερέιρα στην αποστολή που θα ταξιδέψει σήμερα στην Αθήνα από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στην πρωτεύουσα μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης από τη στιγμή που ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των 7 βαθμών από το CAS επανέφερε τον Δικέφαλο στη 2η θέση των πλέι οφ με διαφορά 3 βαθμών από την ΑΕΚ, με τους "ασπρόμαυρους" να κρατάνε έτσι την τύχη στα χέρια τους σε ότι αφορά την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στον 2ο προκριματικό γύρο του νέου Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαβάστε ακόμη...