Αποστολίδης: «Ο... πρωθυπουργικός κουμπάρος πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση»

Από sdna.gr: Ο έμπειρος ποινικολόγος, Μπάμπης Αποστολίδης, μίλησε για την απόφαση του CAS, σημειώνοντας πως ξεφτιλίζει το ελληνικό κράτος! «Πυρά» κατά του Λευτέρη Αυγενάκη...
Πηγή: sdna.gr
Αποστολίδης: «Ο... πρωθυπουργικός κουμπάρος πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση»

Όπως ανέφερε σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση: «Επειδή δεν ήταν ο κ. Κούγιας στο CAS γι' αυτό έχασε ο Ολυμπιακός, αν ήταν δηλαδή εκεί ο Κούγιας θα ήταν άλλη απόφαση; Ξεφτιλίστηκαν όσο υποστήριζαν άλλα πράγματα πριν την απόφαση.

Εξαρτάται από το πόσο... χοντρή ή ευαίσθητη είναι η πέτσα του, αν είσαι χοντρόπετσος δεν παραιτείσαι, αν είσαι λίγο διαφορετικός φεύγεις. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει περάσει στην αντεπίθεση εδώ και καιρό, εδώ και μήνες. Εγώ δεν έχω στα χέρια μου την απόφαση, την πληροφορήθηκα απλώς, όταν δει κανείς την απόφαση μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα και να κινηθεί ακόμα πιο επιθετικά. Η άσχημη εικόνα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ δεν οφείλεται μόνο στους παίκτες και τον προπονητή. Όταν την ομάδα την αποδιοργανώνεις και διοικητικά και αγωνιστικά, είναι λογικό να έχει αλλού το μυαλό της. Ήταν ένα πολύ... ωραίο σχέδιο για να χάσει τον προσανατολισμό του ο ΠΑΟΚ και να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα ακόμα και με την επιστροφή των επτά βαθμών.

Το πρωτάθλημα μέχρι τον Γενάρη ήταν στημένο, έτσι δεν μας έλεγαν; Μετά τι έγινε; Ξεστήθηκε το πρωτάθλημα;

Κατά του δικαστού δεν μπορείς να κινηθείς μόνο αν αποδειχτεί κακοδικία. Η καταστροφή που επέφερε στον ΠΑΟΚ ο κ. Βρυώνης ήταν παρόμοια με αυτή που έφερε ο... Ομέρ Βρυώνης στην Πελοπόννησο το 1821. Ο... πρωθυπουργικός κουμπάρος πρέπει να αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Τo CAS εξευτέλισε το ελληνικό κράτος και το σύστημα, με αυτή την απόφαση. Είναι μια επιτροπή η ΕΕΑ που στήθηκε για να... στήνει καταστάσεις και να εξυπηρετεί συμφέροντα και ο κ. Αυγενάκης θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Σε κάποιο άλλο υπουργείο θα ήταν πιο χρήσιμος για την κυβέρνηση, για παράδειγμα στο Υπουργείο Τουρισμού».

Διαβάστε ακόμη...