ΠΑΟΚ: Το σαφάρι για Έλληνες, ξεκάθαροι στόχοι

Απο basketplus.gr: να 10ήμερο πέρασε μετά την αρχικά προγραμματισμένη για τις 30/6 ΓΣ των μετόχων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και σε αυτό το διάστημα διοικητική εξέλιξη δεν υπάρχει.
Πηγή: basketplus.gr
ΠΑΟΚ: Το σαφάρι για Έλληνες, ξεκάθαροι στόχοι

Ποιό είναι το νέο ΔΣ; Ποιός υπογράφει ως πρόεδρος; Ποιός έχει θεσμικό άρα και νομικό ρόλο να συζητά με παίκτες και χορηγούς; Για την ώρα τις επαφές τις κάνει ο Θανάσης Χατζόπουλος χωρίς επίσημα να έχει ανακοινωθεί η παρουσία του στο ΔΣ της ΚΑΕ (πάλι καλά όμως που υπάρχει και ένας άνθρωπος που σκοπεύει να διευκολύνει οικονομικά), όπως και ο Μιχάλης Γιαννακίδης (πάλι καλά που για το νέο T.M. υπάρχει επίσημη ανακοίνωση).

Υποτίθεται οτι μόλις ανακοινωθεί το νέο ΔΣ θα υπάρξει και συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση του, για το τι θέλουν να κάνουν τα μέλη του και για το τρόπο που θα κάνουν αυτό που θέλουν (βέβαια στον μπασκετικό ΠΑΟΚ το αυτονόητο τείνει να αποτελέσει έκπληξη...). Το οτι κάποιοι άνθρωποι κινούνται σε αυτή την μεταβατική κατάσταση, μπορεί να αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για να ζει το κλαμπ, ωστόσο το ανεπίσημο και εξωθεσμικό στα μέσα Ιουλίου κι ενώ όλα τελείωσαν το Μάρτιο, εκθέτει τον ΠΑΟΚ.

Στην ουσία τώρα... Έχουν γίνει προτάσεις διακανονισμών σε ατζέντηδες παικτών, αρκετές έχουν γίνει αποδεκτές, ωστόσο λόγω όγκου η αρχή της διαδικασίας αποπληρωμής φαίνεται οτι θα καθυστερήσει. Πληροφορίες αναφέρουν οτι πλην του Λιούις στο ΒΑΤ κατέθεσε προσφυγή-μεταξύ άλλων-και ο Κόνιαρης (του οφείλονταν τον Σεπτέμβριο του 2019 γύρω στιες 24000 ευρώ).

Αξίζει να σημειωθεί οτι αν οι καταβολές διακανονισμών δεν γίνουν μέχρι 31/7, όταν και λήγει η προθεσμία υποβολής εγγράφων συμμετοχής στο πρωτάθλημα, η ΚΑΕ θα έχει πρόβλημα να παρουσιάσει αυτές τις συμφωνίες, διαδικασία που απαιτείται για το πιστοποιητικό. Χρόνος πάντως υπάρχει...

Όσο για το ρόστερ; Οι εκ ΚΑΕ διαροές φρόντισαν να εντείνουν τον προβληματισμό των ανυσηχούντων για εξαρτήσεις από στάνταρ ατζέντηδες. Με το καλημέρα δύο παίκτες (Ζάρας, Παπαντωνίου)-όλα δείχνουν οτι θα κλείσουν στα 40 χιλ. ευρώ έκαστος, όπως ακούγεται-του γραφείου που εκπροσωπεί και τον κόουτς... Επικοινωνιακά κάπως αλλοιώς θα μπορούσε να αρχίσει η δουλειά, όταν στόχος είναι η συνένωση δυνάμεων.

Από κει και πέρα. Η φημολογία για πρόταση στον Βασιλειάδη διαψεύστηκε από το περιβάλλον του παίκτη, ωστόσο ακούγεται οτι Βασιλειάδης και Ζάρας δύσκολα θα συνυπάρξουν κάτω από την ίδια στέγη, αν και οι δύο τους μπορούν να κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο (για τα κυβικά του ΠΑΟΚ...) σε αυτή την θέση και να επιλεγούν ξένοι σε άλλες.

Πρόταση ανανέωσης για ένα χρόνο έγινε και στον Μαργαρίτη αλλά με ποσό κάτω από το μισό του συμβολαίου που είχε φέτος, ενώ στο πλάνο είναι ένας ακόμα Έλληνας παίκτης ρακέτας (Τσαϊρέλης ή Κακλαμανάκης), αλλά με χαμηλά ποσά, κάτι που δείχνει δύσκολο για την ώρα.

Τέλος άλλες πληροφορίες αναφέρουν οτι στον ΠΑΟΚ προτάθηκε και ο Τολιόπουλος, ενδιαφέρει και θεωρείται οτι μπορεί να αποτελέσει σημαντικό μέλος του ροτέισον 4 βασικών παικτών (δύο Αμερικανοί) για το "1"-"1-2". Αν δεν προχωρήσει, στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν τι σκοπεύει να κάνει ο Παναθηναϊκός με τον Παπαδάκη. Αυτά για τον Ελληνικό κορμό... Τα υπόλοιπα θα αφορούν ξένους, αλλά αυτό το κομμάτι θα καθυστερήσει για ευνόητους λόγους.

Διαβάστε ακόμη...