Ολοκληρώθηκε το deal με Ίντερ για Μπότη!

Από paok24.com: "Τελειωμένη" και τυπικά θα πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Νίκου Μπότη από τον ΠΑΟΚ στην Ίντερ, σύμφωνα τουλάχιστον με ιταλική ιστοσελίδα.
Πηγή: paok24.com
Ολοκληρώθηκε το deal με Ίντερ για Μπότη!


Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα "fcinternews.it" τονίζει σε σημερινό ρεπορτάζ της πως εδώ και λίγες ώρες ολοκληρώθηκε και... γραφειοκρατικά η μεταγραφή του 16χρονου τερματοφύλακα στην Ίντερ, για την παραχώρηση του οποίου ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ.

Στο ίδιο ρεπορτάζ τονίζεται πως καταλυτικό ρόλο στις τελικές διαδικασίες για την μεταγραφή του Μπότη, αλλά και για αυτή του Γιώργου Βαγιαννίδη από τον Παναθηναϊκό, έπαιξε ως διαμεσολαβητής ο Ζήσης Βρύζας που βρέθηκε στο Μιλάνο γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, με τον 19χρονο εξτρέμ να υπογράφει συμβόλαιο τεσσάρων ετών με τους "Νερατζούρι", με απολαβές 400 χιλιάδες τον χρόνο και να παίρνει μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο αναφέρει πως θα δοθεί δανεικός.

Σε ότι αφορά τον Μπότη, ο πρώην πλέον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ προορίζεται για την ομάδα Νέων της Ίντερ και ο ίδιος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών, αφού πρώτα οι "Νερατζούρι" κέρδισαν την Μίλαν και την Γιουβέντους στη "μάχη" για την απόκτησή του.

Διαβάστε ακόμη...