Μένει στον ΠΑΟΚ ο Κούτσιας και υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα!

Από sdna.gr: Με νέο... αίμα θα μπολιαστεί ο ΠΑΟΚ τη νέα σεζόν, αξιοποιώντας ότι καλύτερο διαθέτει από τις ακαδημίες του. Αναμφίβολα σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο 16χρονος Γιώργος Κούτσιας που αγωνίζεται στην Κ19 του Δικεφάλου, έχοντας κάνει εδώ και καιρό αίσθηση γύρω από το όνομά του.
Πηγή: sdna.gr
Μένει στον ΠΑΟΚ ο Κούτσιας και υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα!

Μπορεί η φετινή σεζόν να μην εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο, οι περιπτώσεις των Τζόλη, Μιχαηλίδη, Τσιγγάρα αφήνουν χαμόγελα ικανοποίησης και δείχνουν το δρόμο στους ιθύνοντες προκειμένου να ποντάρουν και αξιοποιήσουν τις καλύτερες -ομολογουμένως- ακαδημίες της Ελλάδας.

Μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει είναι αναμφίβολα αυτή του Γιώργου Κούτσια, ο οποίος έχει προλάβει να σηκώσει ήδη αρκετή... σκόνη γύρω από το όνομά του, με την υπόθεσή του να απασχολεί ευρωπαϊκές ομάδες που βλέπουν στο πρόσωπό του προοπτική και επένδυση.

Η απόφαση που έχει παρθεί από τον ΠΑΟΚ για τον 16χρονο επιθετικό είναι συγκεκριμένη καθώς θα τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους και μάλιστα υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως αναμένεται να βρεθεί και στην καλοκαιρινή προετοιμασία του Δικεφάλου για να μπει από φέτος στο κλίμα της ομάδας των ανδρών.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν ήταν αρκετές για τους επιτελείς του Δικεφάλου που βλέπουν στο πρόσωπό του την ικανότητα να εξελιχθεί σε ένα ικανότατο σέντερ φορ. Δυνατό και γρήγορο παιδί με ευστροφία και αντίληψη, χαρακτηρίζεται από την πολύ καλή αίσθηση του γκολ που διαθέτει, καθώς και τα εξαιρετικά τελειώματα. Ανήκει στον ΠΑΟΚ από το 2012 και έχει μπολιαστεί με το «ασπρόμαυρο» dna, ζώντας στο Σπίτι των Ακαδημιών

Διαβάστε ακόμη...