Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Από sdna.gr:Αντίδραση αναζητά ο ΠΑΟΚ στο σημερινό του εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, το οποίο ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Super League.Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.
Πηγή: sdna.gr
Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ

Στις 21:00 στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία θέλει την επιστροφή της στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές και παράλληλα τυχόν στραβοπάτημα της ΑΕΚ για να ξαναπεράσει στην 2η θέση, θα αγωνιστεί κόντρα στο «τριφύλλι» χωρίς τον τιμωρημένο Εσίτι, τον τραυματία Πέλκα αλλά και τους επίσης τραυματίες Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς, σ΄αντίθεση με τον Βιεϊρίνια που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του. Σ΄ότι έχει να κάνει με τους «πράσινους» ο Γιώργος Δώνης, δεν θα έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά» τον τραυματία Αγιούμπ, αλλά και τον τιμωρημένο Κουρμπέλη.

Μισή ώρα αργότερα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ. Η Ένωση, η οποία θέλει το τρίποντο προκειμένου να διατηρηθεί στην δεύτερη θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League θα αγωνιστεί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα απέναντι στους Κρητικούς. Σ΄ότι έχει να κάνει με το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου, αυτό θα παραταχτεί χωρίς τρεις απουσίες βασικών απέναντι στους «κιτρινόμαυρους». Ο λόγος για τους Νέιρα, Μαρινάκη που έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν αλλά και τον τιμωρημένο Κουτρουμπή...

Η αυλαία της αγωνιστικής ανοίγει στις 19:15 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Ο τεχνικός των «κιτρίνων» Μίκαελ Ένινγκ θα έχει στην διάθεση του όλους τους διαθέσιμους παίκτες για το ματς κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Όσον αφορά το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνς, το οποίο θέλει το τρίποντο για να συνεχίσει το αήττητο του σερί, θα αγωνιστεί χωρίς κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με εξαίρεση τους Χριστοδουλόπουλο και Σουντανί οι οποίοι είναι τραυματίες εδώ και αρκετό καιρό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι μεταδόσεις:

21:00 ΠΑΟΚ -Παναθηναϊκός (PAOK TV)

21:30 ΑΕΚ – ΟΦΗ (Novasports 2)

19:15 Άρης – Ολυμπιακός (Novasports 2)

Διαβάστε ακόμη...