Το Πανόραμα της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League Κ15

Απο slgr.gr: Η Super League διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά το Πρωτάθλημα Super League K15 και η ανάδειξη του Πρωταθλητή, θα γίνει μέσα από την Τελική Φάση του Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 07/07/2020 και την Παρασκευή 10/7/2020 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες".
Πηγή: slgr.gr
Το Πανόραμα της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Super League Κ15

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (7/7/20)

(1) ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθηνών 18:00

(2) Ολυμπιακός-Άρης 20:45

ΤΕΛΙΚΟΣ (10/7/20)

Νικητής (1) - Νικητής (2) 19:00

Η ιστοσελίδα της Super League φιλοξενεί δηλώσεις των προπονητών των ομάδων που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Super League Κ15 καθώς και στατιστικά στοιχεία της περιόδου 2019-2020.

Δημήτρης Ηλιόπουλος (Άρης):

«Είμαστε χαρούμενοι, καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παίρνουμε μέρος στο final four του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Μετά από μια δύσκολη και περίεργη σεζόν, λόγω της πανδημίας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να φανούμε αντάξιοι του ονόματος του ΑΡΗ.

Μέσα και από αυτό το final four θέλουμε να κερδίσουμε εμπειρίες και να εκπαιδεύουμε σωστά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας για την επόμενη μέρα».

Πέτρος Κοντοβράκης (Ατρόμητος Αθηνών):

«Μετά από μία πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίσαμε, με τη διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, η διεξαγωγή του final four μας έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις προπονήσεις.

Η τελική φάση είναι μια διάκριση για την ακαδημία μας αλλά και μια καλή εμπειρία για τους παίκτες μας αφού θα μας δώσει επιπλέον στοιχεία εκπαίδευσης που είναι και ο πρωταρχικος σκοπός της χρονιάς. Επιστρέψαμε με πολύ όρεξη, μας έλειψε η όλη διαδικασία και ανυπομονούμε να απολαύσουμε την τελική φάση του πρωταθλήματος!».

Αριέλ Ιμπαγάσα (Ολυμπιακός):

«Θα ήταν ωραίο να είμαστε στον τελικό, αλλά πρώτα πρέπει να νικήσουμε τον Άρη για να παίξουμε στον τελικό...! Φυσικά ο τίτλος είναι πολύ σημαντικός για τα παιδιά γιατί έτσι κι αλλιώς είναι ο στόχος μας από την έναρξη της σεζόν.

Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο δύσκολο εξαιτίας όλων όσων συνέβησαν, αλλά και της ζέστης αυτή την εποχή. Παρόλα αυτά ελπίζουμε να γίνουν καλοί αγώνες και θέλουμε ο Ολυμπιακός να πάρει τον τίτλο».

Αλέξανδρος Αλεξιάδης (ΠΑΟΚ):

«Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά σε τελική φάση του πρωταθλήματος της Super League. Είμαι μια ιδιαίτερη χρονιά αυτή που διανύουμε, όπως ιδιαίτερη είναι και η περίοδος διεξαγωγής αυτής της τελικής φάση.

Ευχόμαστε να βγουν όλα τα παιδιά υγιή, γεμάτα εικόνες κι εμπειρίες απ' τη διαδικασία του Final Four και να δούμε ωραίο, δημιουργικό, ελκυστικό ποδόσφαιρο και από τις τέσσερις ομάδες».

Ποινολόγιο

Ο παρακάτω ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στους ημιτελικούς αγώνες της Τελικής Φάσης του πρωταθλήματος Super League K15:

Άρης-ΑΛΜΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...