Ημέρα CAS για τον ΠΑΟΚ

Aπό paok24.com: Όπως είναι γνωστό εδώ κι αρκετές ημέρες, σήμερα αναμένεται να εκδικαστεί στο CAS η προσφυγή του ΠΑΟΚ, για την υπόθεση της φερόμενης πολυϊδιοκτησίας.
Πηγή: paok24.com
Ημέρα CAS για τον ΠΑΟΚ

Η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα νωρίς μέσα στη μέρα, με τον ΠΑΟΚ να συνεργάζεται με Ελβετό δικηγόρο, αλλά και με άλλους νομικούς, ενώ στην Ελβετία βρίσκεται εδώ και μέρες ο Αχιλλέας Μαυρομάτης, με φόντο τη μεγάλη μάχη.

Εδώ και καιρό, από τον ΠΑΟΚ πιέζουν ώστε να υπάρξει απόφαση πριν από την ολοκλήρωση των πλέι οφ, ενώ το CAS έχει ζητήσει τις τελικές ημερομηνίες από την ΕΠΟ και τη λίγκα για να γνωστοποιθεί εγκαίρως η απόφαση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και της απόφασης για αφαίρεση επτά βαθμών, ενώ η πλευρά του Ολυμπιακού θα κάνει τη δική της προσπάθεια, σε συνέχεια των όσων υποστηρίζει όλο αυτό το διάστημα, μέσω... φίλων κι επιτροπών.

Για τον ΠΑΟΚ, ζητούμενο είναι να λάμψει επιτέλους η αλήθεια και να ξεκαθαρίσει το τοπίο ώστε να κλείσουν τα... στόματα που άνοιξαν τόσο καιρό και να πάρει πίσω τους επτά βαθμούς, που κέρδισε μέσα στο γήπεδο.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...