«Προτεραιότητα μου ο ΠΑΟΚ»

Από paok24.com:Τι είπε ο Έλληνας κεντρικός για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, την εξέλιξη της ημιτελικής σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά και την πολύτιμη βοήθεια των Δεληκώστα και Αυτοσμίδη κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του.
Πηγή: paok24.com
«Προτεραιότητα μου ο ΠΑΟΚ»

Ο Γ. Τακουρίδης ήταν ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ στους αγώνες της ημιτελικής σειράς απέναντι στον Παναθηναϊκό, αφού οι αναμετρήσεις αυτές σήμαναν την επιστροφή του στη δράση μετά από περίπου 7 μήνες.

Ο Έλληνας κεντρικός ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον του, θέτει ως προτεραιότητα την παραμονή του στον ΠΑΟΚ και αναφέρεται για μία ακόμη φορά στις προπονήσεις που έκανε με τον Κ. Δεληκώστα κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του, κάτι που είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξη του στη FORZA πριν από 2,5 μήνες.

Αρχικά, είπε:

«Για τον σημερινό αγώνα δεν μπορούμε να πούμε πολλά πράγματα. Τα παιδιά έκαναν την προσπάθεια που θα έπρεπε να κάνουν. Είτε έχουμε απουσίες, είτε υπάρχουν χίλιες δύο απουσίες, είμαι οφείλουμε σαν αθλητές του ΠΑΟΚ να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Για την σειρά θέλω να πω ότι παρόλο που παίζαμε χωρίς του ξένους, ίσως είχε διαφορετική κατάληξη αν δεν χάναμε τον Σωτηρίου, που έτσι όπως εξελίχθηκε ήταν ο πιο σημαντικός μας παίκτης. Ήταν μία περίεργη διοργάνωση, οφείλουμε να ξεκουραστούμε και να κοιτάξουμε τη νέα χρονιά».

Για τα προσωπικά «οφέλη» από τη συμμετοχή του στους αγώνες αυτούς:

«Με βοήθησε γιατί έπεσε στην περίοδο που εγώ θα άρχιζα να μπαίνω στο γήπεδο. Υπό άλλες συνθήκες, η ομάδα θα είχε τελειώσει τις υποχρεώσεις της και εγώ θα έψαχνα να επανέλθω κάπως αλλιώς, ήταν το ιδανικό. Με βοήθησε γιατί μπήκα πιο γρήγορα σε συνθήκες αγωνιστικές, είμαι ευχαριστημένος με το πως έχει εξελιχθεί η δική μου ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω τον φυσιοθεραπευτή, κ. Αυτοσμίδη, για όλη την δουλειά που κάναμε και ειδικά το προπονητή μου, Κώστα Δεληκώστα, γιατί με στήριξε και με βοήθησε πάρα πολύ. Όταν δεν μπορούσα να κάνω προπονήσεις, κάναμε προπονήσεις ακόμα και σε καρέκλα για να βελτιωθώ σε κάποια πράγματα που ήταν εφικτά. Καθ' όλη την διάρκεια έδειξε τρομερό ενδιαφέρον και δεν θα μπορούσα να είμαι αχάριστος».

Σχετικά με την επόμενη σεζόν:

«Η δική μου προτεραιότητα είναι να μείνω στον ΠΑΟΚ. Αυτή τη στιγμή τελείωσαν οι υποχρεώσεις και θα περιμένω να δω τι θα γίνει»

Διαβάστε ακόμη...