«Ελεύθερος» ο Πλάνιτς

Από paok24.com: Υπέρ του Μπόγκνταν Πλάνιτς αποφάσισε η FIFA στη διαμάχη του Σέρβου στόπερ με τη Στεάουα Βουκουρεστίου, όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα ρουμανικών ιστοσελίδων.
Πηγή: paok24.com
«Ελεύθερος» ο Πλάνιτς

Πιο συγκεκριμένα, τονίζεται πως η FIFA έκανε αποδεκτό το αίτημα του Πλάνιτς για... προσωρινή πράσινη κάρτα που θα του επιτρέψει να πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, μετά την αποχώρησή του από τη Στεάουα επικαλούμενος αθέτηση των όρων του συμβολαίου που είχε με την ομάδα του Τζίτζι Μπεκάλι.

Έτσι, ο 28χρονος Σέρβος στόπερ μπορεί εφεξής να αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί εκτός Ρουμανίας, με την ιστοσελίδα "telekomsport.ro" να υπενθυμίζει πως για την απόκτησή του έχουν δείξει έως τώρα ενδιαφέρον ο ΠΑΟΚ, η Αντάλιασπορ και η Κλουζ.

Από την πλευρά του, ο Τζίτζι Μπεκάλι έχει δηλώσει πως θα ζητήσει από τον Πλάνιτς και την ομάδα που θα τον αποκτήσει το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση, με την όλη υπόθεση να ξεκαθαρίζει οριστικά στο CAS.

Βέβαια, σε ότι αφορά τον ΠΑΟΚ, το ενδεχόμενο να ενδιαφέρεται για τον Πλάνιτς δεν φαίνεται να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, μιας και τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Δικέφαλος διαθέτει για το κέντρο της άμυνάς του τους Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδη, ενώ υπάρχει τόσο ο Μιχόγεβιτς του οποίου ο δανεισμός στην Άουε ολοκληρώθηκε όσο και ο Διαμαντής που πραγματοποίησε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα στον Βόλο. Συν τοις άλλοις, η όλη υπόθεση, από τη στιγμή που δεν υπήρξε λύση συμβολαίου μεταξύ Πλάνιτς και Στεάουα, μόνο απλή δεν φαίνεται να είναι...

Διαβάστε ακόμη...