Μεταγραφή – ρεκόρ για το πουλέν του Ρέμπε!

Από thessports.gr: Μια από τις ακριβές μεταγραφές στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου γενικότερα είναι έτοιμη να κάνει η Νάπολι με έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει πάρα πολύ καλά ο Όλαφ Ρέμπε.
Πηγή: thessports.gr
Μεταγραφή – ρεκόρ για το πουλέν του Ρέμπε!

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα ο Βίκτορ Οσίμεν που ήταν επιλογή Ρέμπε όταν ήταν τεχνικός διευθυντής στην Βόλφσμπουργκ, ετοιμάζεται να μετακομίσει στον ιταλικό νότο αντί του ποσού των 70.000.000 ευρώ!

Ο Όλαφ Ρεμπε τον Αύγουστο του 2018 αγόρασε τον Νιγηριανό φορ αντί του ποσού των 3.500.000 ευρώ από ομάδα της πατρίδας του και όταν αποχώρησε, ο αντικαταστάτης του Γιόργκ Σμάντκε τον παραχώρησε με το ίδιο ποσό στην Σαρλερουά. Εκεί ο Οσίμεν πήγε αρχικά ως δανεικός και στην συνέχεια οι Βέλγοι τον αγόρασαν, κάνοντας μια σπουδαία κίνηση αφού το καλοκαίρι του 2019 τον πούλησαν αντί 14.000.000 ευρώ στην Λιλ.

Στην Γαλλία ο Οσίμεν έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις και ειδικά φέτος ξεχώρισε με 19 γκολ σε 34 παιχνίδια "αναγκάζοντας" την Νάπολι να αρχίσει ήδη διαπραγματεύσεις με τους "λιλουά" που αρχίζουν από τα 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...