Νέα fake news λίγες ημέρες πριν από το CAS

Απο ethnos.gr: Λίγες ημέρες πριν τη εκδίκαση της υπόθεσης της φερόμενης πολυδιοκτησίας στο CAS, τα fake news που την αφορούν έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους
Πηγή: ethnos.gr
Νέα fake news λίγες ημέρες πριν από το CAS

Με την εκδίκαση της προσφυγής ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στο CAS να πλησιάζει (έχει οριστεί για τις 6 Ιουλίου) εμφανίστηκαν νέα fake news, σύμφωνα με τα οποία, στο σκεπτικό της απόφασης απόρριψης της προσφυγής του Ολυμπιακού εναντίον του ΠΑΟΚ στο διαιτητικό δικαστήριο, το τελευταίο έκρινε πως η επιτροπή εφέσεων σωστά δεν μπήκε στην ουσία της περιβόητης υπόθεσης πολυιδιοκτησίας. Σε δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν σε Μέσα «ερυθρόλευκης» απόχρωσης, το διαιτητικό δικαστήριο εμφανίστηκε να κρίνει την κίνηση της επιτροπής εφέσεων να μην μπει στην ουσία της υπόθεσης.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αντιλήφθηκαν αμέσως την προσπάθεια να παρουσιαστεί το σκεπτικό του διαιτητικού δικαστηρίου με τρόπο που δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που έκανε το διαιτητικό δικαστήριο ήταν να καταγράψει πως ούτε το Πρωτοβάθμιο ούτε η Εφέσεων μπήκαν στην ουσία της υπόθεσης και καταλήγει πως αυτό είναι η απόδειξη ότι ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη ορθώς προσέφυγαν στα Διοικητικά Δικαστήρια.

Με αυτή την καταγραφή δεν υποστήριξε πως η κρίση των δύο οργάνων είναι σωστή ή λάθος, όπως επιθυμούν κάποιοι να περάσουν, αλλά την παρουσίασε ως δεδομένο.

Διαβάστε ακόμη...