Διάλογος Μπίσεσβαρ-οπαδών στο instagram

Η ήττα από την ΑΕΚ δυσκόλεψε το έργο του ΠΑΟΚ, με φόντο τη μάχη της κατάκτησης της 2ης θέσης και παράλληλα, βάρυνε αρκετά το κλίμα γύρω από την ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Διάλογος Μπίσεσβαρ-οπαδών στο instagram

Ένα από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο λόγω των μέτριων εμφανίσεων είναι ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, με τον Ολλανδό πάντως να απαντά σε ένα ποστ στο instagram.

Το συγκεκριμένο ποστάρισμα, έγινε "ασπρόμαυρη" σελίδα στο instagram, όπου ανέβηκε ένα βίντεο με βολέ του Μπάρκα και μία αντανακλαστική κίνηση του Ολλανδού, που ερμηνεύτηκε με συγκεκριμένο τρόπο.

"Τι θέλεις να πεις με αυτό το βίντεο, πες μου στα αγγλικά. Θέλω να καταλάβω τι θέλεις να πεις για αυτό", σχολίασε ο Μπίσεσβαρ.

"Σε ευχαριστούμε για τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά αν συνεχίσεις να περπατάς στο γήπεδο, καλύτερα να αποχωρήσεις από το σύλλογο", ήταν μία από τις απαντήσεις στον Ολλανδό.

"Οk, σε ευχαριστώ για την εξήγηση, αλλά και πέρυσι και πρόπερσι περπατούσα στο γήπεδο. Aλλά ίσως δεν είσαι πραγματικός οπαδός του ΠΑΟΚ και τα αρνητικά σχόλια σου δε βοηθούν κανέναν. Καλή τύχη", κατέληξε ο Ολλανδός.

Διαβάστε ακόμη...