Η… ελεύθερη πτώση στα ντέρμπι

Από inpaok.com: Η εντός έδρας ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ τον έβαλε σε… μπελάδες, αφού οι «κιτρινόμαυροι» με το 0-2 της Τούμπας «έπιασαν» τον Δικέφαλο στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, έχοντας προς το παρών και την ισοβαθμία.
Πηγή: inpaok.com
Η… ελεύθερη πτώση στα ντέρμπι

Αυτό το αποτέλεσμα ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων στα παραδοσιακά ντέρμπι της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να βλέπουν τα στατιστικά επιτυχίας τους να κατακρημνίζονται, μόλις ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του νταμπλ.

Πιο συγκεκριμένα,  ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2018/19 έδωσε έξι ντέρμπι για την Super League μετρώντας τέσσερις νίκες (δύο με ΟΣΦΠ και από μία με ΑΕΚ και ΠΑΟ) και μόλις δύο ισοπαλίες (εκτός με ΑΕΚ και ΠΑΟ), και καμία ήττα, με το ποσοστό επιτυχίας να φτάνει στο 66,6% !

Μέχρι στιγμής την φετινή σεζόν και μόνο για το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ μετράει τέσσερις ήττες (δύο από τον Ολυμπιακό, μια από την ΑΕΚ και μια από τον Παναθηναϊκό), τρεις ισοπαλίες (από μία με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, εκτός έδρας) και μόλις μια νίκη (με την ΑΕΚ στη Τούμπα).

Δηλαδή, σε οκτώ παιχνίδια η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα έχει μόλις μία νίκη, δηλαδή ένα ποσοστό 16% νικών!

Διαβάστε ακόμη...