Τακουρίδης η επιστροφή!

Από paok24.com:Ο Έλληνας κεντρικός πέρασε στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Πηγή: paok24.com
Τακουρίδης η επιστροφή!

Περίπου 7 μήνες έχουν περάσει από τη βραδιά του σοβαρού τραυματισμού του Γιάννη Τακουρίδη στο παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή κόντρα στη Μίκρα.

Η σοβαρότητα του τραυματισμού και το απαιτούμενο χειρουργείο στο οποίο έπρεπε να υποβληθεί ο Έλληνας κεντρικός προκάλεσε «παγωμάρα» στον ίδιο, αλλά και στις τάξεις της ομάδας και των φίλων του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, ο Τακουρίδης είναι ένας παίκτης που πέρα από την αποτελεσματικότητα του στη διάρκεια του παιχνιδιού, φημίζεται για την εκρηκτικότητα του και τη ψυχολογική τόνωση που προσφέρει στους συμπαίκτες του, πράγματα τα οποία στερήθηκαν οι ασπρόμαυροι όλο αυτό το διάστημα.

Ο ίδιος δεν το έβαλε κάτω, όπως συνηθίζει άλλωστε να κάνει αφού έχει μάθει πάντα να παλεύει, και όλους αυτούς τους μήνες δούλεψε μεθοδικά για την αποκατάσταση του, μετρώντας αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή.

Μπορεί όλοι να θεωρούσαν ότι η σεζόν ήταν τελειωμένη για τον Έλληνα κεντρικό, να όμως που η μοίρα και ο... κορονοϊός είχαν διαφορετική άποψη, με το πρωτάθλημα να «τραβάει» χρονικά στα μέσα καλοκαιριού και τον Τακουρίδη να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση μετά τον τραυματισμό του, έστω και προς το φινάλε της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων, που σφραγίστηκε από την επική ανατροπή του Δικεφάλου απέναντι στους πράσινους.

Διαβάστε ακόμη...