Από ένα πιθανό +6 στο... -1

Από paok24.com:Η νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα χθες, με 0-2, τη βάζει σε ρόλο οδηγού τη δεδομένη χρονική στιγμή, για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης στα πλέι οφ.
Πηγή: paok24.com
Από ένα πιθανό +6 στο... -1

Πριν τη σέντρα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία με νίκη, να πάει στο +6 και να αγκαλιάσει ουσιαστικά τη δεύτερη θέση και την έξοδο στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ. Προκριματικά που θα είναι διαφορετικά μετά την κρίση της πανδημίας τη νέα σεζόν, καθώς μέχρι τα πλέι οφ θα κρίνονται σε μονό αγώνα και μόνο στα πλέι οφ, θα υπάρχουν διπλά παιχνίδια...

Τη νίκη όμως, την πήρε η ΑΕΚ, η οποία τον «έπιασε» στους 59 βαθμούς και είναι αυτή, από χθες το βράδυ, στη δεύτερη θέση.

Με τα δεδομένα που ισχύουν στη βαθμολογία, πρώτο ρόλο σε μια ισοβαθμία, παίζουν τα παιχνίδια των ομάδων που ισοβαθμούν, στα πλέι οφ, με την ΑΕΚ να έχει το αβαντάζ του χθεσινού 0-2 και να είναι ουσιαστικά, στο +1 πλέον από τον ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά βέβαια, με το -7 που έχει επιβληθεί στον ΠΑΟΚ και την εκκρεμότητα γι' αυτό να παραμένει στο CAS που αναμένεται να αποφασίσει οριστικά, πριν την επικύρωση της βαθμολογίας των πλέι οφ...

Διαβάστε ακόμη...