Καπετανόπουλος : “Κλειδί για τον ΠΑΟΚ το γρήγορο γκολ”

Για το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, αλλά και για τον Αμπέλ Φερέιρα μίλησε στον FOCUS FM 103,6 ο Δημήτρης Καπετανόπουλος.
Πηγή: thessports.gr
Καπετανόπουλος : “Κλειδί για τον ΠΑΟΚ το γρήγορο γκολ”

Ο βετεράνος μέσος του Δικεφάλου έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και ξεκαθάρισε πως ένα γρήγορο γκολ υπέρ του θα άλλαζε τις ισορροπίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καπετανόπουλος :

Για το ντέρμπι της Τούμπας "Αν μπει ο ΠΑΟΚ όπως στο ματς με τον Άρη, θα το πάρει το παιχνίδι. Έχω δει την ΑΕΚ σε όλα τα παιχνίδια ειδικά επί εποχής Καρέρα, προσπαθεί να κλέψει την νίκη και όχι να παίξει ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ αν πάρει την κατοχή της μπάλας και βρει χώρους, θα την πάρει την νίκη.

Η ΑΕΚ αμύνεται ομαδικά, συμμετέχουν όλοι στο αμυντικό κομμάτι και φαίνεται ότι έχει πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Είναι σημαντική απουσία του Μπακάκη για την ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ πρέπει να χτυπήσει από την δεξιά πλευρά γιατί ο Παουλίνιο είναι ένα επιθετικογενής παίκτης

Συνήθως η ΑΕΚ προσπαθεί να τα πάει τα παιχνίδια σε χαμηλό σκορ, αλλά αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βάλει ένα γρήγορο γκολ πιστεύω ότι θα δούμε μεγάλο σκορ. Παίζει κλειστά η ΑΕΚ και ένα γρήγορο γκολ από πλευράς ΠΑΟΚ θα άλλαζε πολλά".

Για τον Τζόλη : "Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ο Τζόλης έδειξε τρομερή ωριμότητα. Έδειξε ότι είναι καιρό στην πρώτη ομάδα και μου έβγαλε ηρεμία και αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι του. Φάνηκε ότι είναι έτοιμος παίκτης για να μπει και να προσφέρει παρά το γεγονός είναι 18 ετών. Πάντως έχει και το σωματότυπο και τον τσαμπουκά για να παίξει στον ΠΑΟΚ άμεσα. Ειδικά αυτές οι ηλικίες, θέλουν ιδιαίτερη διαχείριση. Είναι πολύ εύκολο ένα τέτοιο παιδί με τόσο ταλέντο, να χαθεί. Είναι εύκολο να... καβαλήσει το καλάμι και να χάσει την πορεία του. Η τεχνική ηγεσία πρέπει να δείξει προσοχή".

Για τον Αμπέλ Φερέιρα : "Θεωρώ ότι δεν τα έχει καταφέρει καλά φέτος, δεν έχει πείσει ότι είναι αυτός που θα εμπνεύσει. Ο Φερέιρα είναι σαν να έχει... φρενάρει τον ΠΑΟΚ σαν συνολική εικόνα. Δεν ανέβασε επίπεδο την ομάδα, ακόμα και αν σε κάποια παιχνίδια η ομάδα έπαιξε καλά. Σίγουρα δεν φταίει μόνο ο προπονητής, για να τα λέμε όλα, αλλά η εικόνα δεν ήταν αυτή που περιμέναμε. Όταν υπάρχει μια τέτοια οργάνωση στην ομάδα και συνεχόμενα άλματα, περιμένεις έναν προπονητή με μεγαλύτερη δυναμική και να αποδεικνύει ένα αίσθημα υπεροχής. Αυτή η υπεροχή που είχε ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια, με τα παιχνίδια... χάθηκε και είδαμε ομάδες που ήρθαν στην Τούμπα που πήραν αποτελέσματα εύκολα ή δύσκολα".

Για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν στο τέλος της σεζόν : "Όλοι έχουν κριθεί στον ΠΑΟΚ, αυτές είναι οι τελευταίες πινελιές, τα τελευταία δείγματα για να παρθεί οριστική απόφαση. Εδώ που έχει φτάσει η ομάδα, δεν έχει να κάνει τόσο με τον προπονητή, όσο με την διάθεση των ποδοσφαιριστών. Πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν την 2η θέση για να βγουν στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Με την οργάνωση την σωστή και όσα έγιναν πέρσι, η ομάδα δεν πρέπει να μείνει στάσιμη, οφείλει να βελτιώνεται κάθε χρόνο".

Διαβάστε ακόμη...