Το δίλημμα του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Από sfina.gr: Ο ΠΑΟΚ στις 9 το βράδυ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στην Τούμπα, σε ένα παιχνίδι ιδιαιτέρως κομβικό για την κατάκτηση της 2ης θέσης και ο Αμπέλ Φερέιρα στις τρεις προπονήσεις που είχε από το παιχνίδι στο "Βικελίδης" με τον Άρη έδειξε ότι δεν θα αλλάξει σχηματισμό, διατηρώντας το 4-3-3.
Πηγή: sfina.gr
Το δίλημμα του Φερέιρα για την ενδεκάδα

Ο Πορτογάλος κόουτς δεν θα "πειράξει" την αμυντική πεντάδα αφού Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον και Γιαννούλης θα συνεχίσουν από την αναμέτρηση με τον Άρη να υπερασπίζονται και να προσπαθούν για το μηδέν παθητικό.

Η επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί μετά από την τιμωρία της μιας αγωνιστικής λόγω της αποβολής του στο "Καραϊσκάκης" δίνει την δυνατότητα στον Φερέιρα να τον τοποθετήσει στην φυσική του θέση στην μεσαία γραμμή, δίπλα στους Εσίτι και Μαουρίσιο.

Το δίλημμα για τον 41χρονο τεχνικό έγκειται μεσοεπιθετικά και συγκεκριμένα στην δεξιά πλευρά, εκεί όπου κατά την διάρκεια της χθεσινής προπόνησης φάνηκε να προτιμά τον Δημήτρη Λημνιό αντί του Χρήστου Τζόλη.

Στην αριστερή πλευρά θα αρχίσει το ματς ο Μίροσλαβ Στοχ και στην κορυφή της επίθεσης ο Κάρολ Σφιντέρσκι, που φαίνεται ότι "βρίσκονται" εντός αγωνιστικού χώρου στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη.

Διαβάστε ακόμη...