Με το βλέμμα στο αύριο...

Από acpaok.gr: Για την εξ' αναβολής 18η αγωνιστική, της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο νεανικός ΠΑΟΚ Prima Holidays, αντιμετώπισε το Παλαιό Φάληρο, από το οποίο γνώρισε την ήττα με 13-2.
Πηγή: acpaok.gr
Με το βλέμμα στο αύριο...

Δεδομένων των συνθηκών όπως διαμορφώθηκαν με την πανδημία, μόνο κέρδος σε αυτήν την σειρά παιχνιδιών είναι οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποκτήσει ο ελληνικός κορμός νέων παικτών, οι οποίοι ούτως ή άλλως διακρίνονται στα Ηλικιακά Πρωταθλήματα και που σύντομα θα αποτελέσουν την επόμενη γενιά του πόλο ανδρών του Συλλόγου μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το πρώτο οκτάλεπτο τελείωσε στο 3-0, το δεύτερο οκτάλεπτο στο 6-1, το τρίτο οκτάλεπτο στο 9-2, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι 13-2.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τος νέους του ΠΑΟΚ Prima Holidays, την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 19:00 εναντίον της Βουλιαγμένης.

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Θεόδωρος Χατζηθεοδώρου): Αλειφτήρας, Κουτσαντάς, Κεφαλάς, Προσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Ιωσήφ, Σγουρίδης, Παπαδόπουλος Δ. 1, Βόλφης, Σιδηρόπουλος, Ζεγλίνας, Πατσίκας, Λαλιάς 1

Διαβάστε ακόμη...