“Μόνο νίκη με ΑΕΚ για να καθαρίσει την δεύτερη θέση”

Από sfina.gr: Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, και την εμφάνιση της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα στο ντέρμπι με τον Άρη στο «Βικελίδης» μίλησε  ο Απόστολος Τσουρέλας.
Πηγή: sfina.gr
“Μόνο νίκη με ΑΕΚ για να καθαρίσει την δεύτερη θέση”

Αναλυτικά όσα είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου :

«Έμεινε μόνο η κατάκτηση της δεύτερης θέσης φέτος και παρά τα προβλήματα, πρέπει να πραγματοποιηθεί αυτός ο στόχος. Μπορεί να φέρει πολλά οφέλη και χαρές στον ΠΑΟΚ αυτός ο στόχος γιατί στα προκριματικά ποτέ κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει. Θα είναι σημαντική η κατάληψη της 2ης θέσης γιατί θα δώσει κίνητρο στον μεγαλομέτοχο να επενδύσει ακόμα περισσότερο για να ενισχύσει το ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάνει... ντέρμπι την 2η θέση, αλλά είναι ευκαιρία σημαντική αύριο να κερδίσει και να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό. Αύριο θα κριθούν όλα. Μια νίκη με όποιο σκορ, θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε πολύ πλεονεκτική θέση. Πρέπει άπαντες να καταλάβουν την κρισιμότητα του αγώνα αύριο με την ΑΕΚ και να τα δώσουν όλα για την νίκη. Δεν έχει σημασία τόσο ποιος θα αγωνιστεί. Το πρόγραμμα ευνοεί τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια και νομίζω ότι αν έρθει η νίκη αύριο στο τέλος θα πάρει την 2η θέση. Δεν μας ενδιαφέρει ο τρόπος και οι παίκτες που θα παίξουν, σημασία έχει μόνο το τρίποντο.

Καλό θα είναι να υπογράψει και ο Αντρέ γιατί είναι παικταράς και αρχηγός. Είναι ο ηγέτης της ομάδας και δεν ξέρω τι τον κάνει να... κολλάει και να μην έχει υπογράψει ακόμα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τόσο στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.

Από αυτά που είπε ο προπονητής μέχρι τώρα, δεν πρέπει να κρατήσουμε πολλά. Έχουμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς και δεν έχουμε δει κάτι... ιδιαίτερο. Δεν μας έχει δείξει ότι είναι 100% έτοιμος για να κουμαντάρει ένα μεγάλο καράβι όπως ο ΠΑΟΚ. Τι έχει αλλάξει στην ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν; Από εκεί που έλεγε ο Βιεϊρίνια ότι θα παίξω με μισό πόδι, τώρα ακούγονται ατάκες σαν αυτές που είπε περί τρεξίματος ο Φερέιρα μετά το ματς με τον Άρη.

Είναι πρόβλημα ότι ο Σαββίδης δεν μπορεί να έρθει στην Θεσσαλονίκη, αλλά έχει τους ανθρώπους του εδώ και ενημερώνεται καθημερινά. Είναι ένας επιχειρηματίας με πολλές δραστηριότητες και φροντίζει να τους έχει όλους ικανοποιημένους στον ΠΑΟΚ και όταν λέω όλους δεν εννοώ μόνο τους παίκτες».

Διαβάστε ακόμη...