Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο PAOK TV

Από paokfc.gr : Η μάχη για την δεύτερη θέση των Play Offs της Super League και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League κορυφώνεται με το ντέρμπι Δικεφάλων στο γήπεδο της Τούμπας.
Πηγή: paokfc.gr
Το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στο PAOK TV

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την ΑΕΚ σε έναν ακόμα… τελικό και θέλει το τρίποντο για πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα έναντι της Ένωσης. Το παιχνίδι θα το απολαύσετε μέσα από το επίσημο κανάλι του Δικέφαλου.

Το μεγάλο ντέρμπι θα είναι διαθέσιμο για όσους διαθέτουν ετήσια συνδρομή, απλή ή επαγγελματική, ενώ όποιος επιθυμεί να δει μεμονωμένα την αναμέτρηση μπορεί να την αγοράσει με 7,99 ευρώ μέσω της επιλογής Pay Per View.

H αναμέτρηση θα καλυφθεί σε HD. Το Pre Game θα ξεκινήσει στις 20:00, με τους Δημήτρη Τσορμπατζόγλου και Γιώργο Κουβεντίδη να σας παρουσιάζουν τα τελευταία νέα πριν τη μάχη των δύο ομάδων, με κλίμα από το γήπεδο και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Τη σκυτάλη θα πάρει ο Αλέξης Σπυρόπουλος που θα περιγράψει την αναμέτρηση, έχοντας στο πλευρό του τον πρώην παίκτη του Δικεφάλου, Αλέξανδρο Τζιόλη στο σχολιασμό και τους Δημήτρη Παπαδόπουλο και Αντώνη Τσακαλέα στο ρεπορτάζ. Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί με το Post Game το οποίο θα παρουσιάσουν οι Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας, με τον απόηχο του ντέρμπι και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το PAOK TV μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε στο [email protected] είτε στο 2310954099 την Τρίτη (30.06) μέχρι τις 17:00 και την Τετάρτη (01.07) από τις 10:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...