Η αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου (1972)

Από aspromavresistories.blogspot.com: Σαν σήμερα στις 30/6/1972, ο Λες Σάνον μετά από τη νυκτερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ στην Τούμπα ανακοίνωσε την αποστολή, ενόψει του επερχόμενου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ...
Πηγή: aspromavresistories.blogspot.com
Η αποστολή για τον τελικό Κυπέλλου (1972)

Στην προπόνηση που έγινε υπό το φως των προβολέων, συμμετείχαν όλοι οι παίκτες που αποτελούσαν το ρόστερ του ΠΑΟΚ, με τον Άγγλο τεχνικό να ανακοινώνει μετά την ολοκλήρωσή της τα ονόματα των παικτών που αποτελούσαν την αποστολή του Δικεφάλου...

Χατζηιωάννου, Γούναρης, Ιωσηφίδης, Παπαδόπουλος, Φουντουκίδης, Τερζανίδης, Ασλανίδης, Σαράφης, Αποστολίδης, Κούδας, Μπέλλης, Σαββουλίδης, Ματζουράκης, Λάζος, Σταυρίδης, Χατζηαντωνίου, ήταν οι 16 παίκτες που θα αποτελούσαν την αποστολή της ομάδας για τον μεγάλο αγώνα της 5ης Ιουλίου στο Καραϊσκάκη!

Εκείνες τις μέρες στις τάξεις των οπαδών της ομάδας επικρατούσε συναγερμός, καθώς διοργανωνόταν ουκ ολίγες εκδρομές για την πρωτεύουσα, ώστε ο ΠΑΟΚ να έχει τη θερμή συμπαράσταση του κόσμου του στο σημαντικό παιχνίδι.

Τη μεγαλύτερη από αυτές τη διοργάνωνε –αυθημερόν- το «Εντευκτήριο του ΠΑΟΚ», όπως μπορείτε να διαβάσετε στην παραπάνω ανακοίνωση.

Η ομάδα και τις επόμενες μέρες προπονούνταν βραδινές ώρες στην Τούμπα για να αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα στις 4/6, στις 11:00 το πρωί, μία μόλις μέρα πριν τον τελικό που έμελλε να φέρει το πρώτο Κύπελλο της ιστορία μας.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...