“Η Μακάμπι, ο ΠΑΟΚ και το μέλλον μου…”

Από thessports.gr: Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Βλάνταν Ίβιτς, όπου αναφέρθηκε στο μέλλον του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τις φήμες που ακούγονται για το όνομά του και τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: thessports.gr
“Η Μακάμπι, ο ΠΑΟΚ και το μέλλον μου…”

O Σέρβος προπονητής μίλησε για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος από την ομάδα του, ενώ άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πορεία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Μέχρι τώρα είμαστε αήττητοι και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε αυτά τα αποτελέσματα και να το πάρουμε αήττητοι. Πέρσι μετά από το δεύτερο παιχνίδι των Play Off βγήκαμε πρωταθλητές και είχαμε 8 παιχνίδια που ήταν δύσκολα να τα διαχειριστείς και να παραμείνουν οι παίκτες συγκεντρωμένοι. Φέτος μέχρι στιγμής έχουμε 24 νίκες και 9 ισοπαλίες. Έχουν μείνει τρία ντέρμπι μέχρι το τέλος της χρονιάς και θέλουμε να τα κερδίσουμε και τα τρία για να πάρουμε το πρωτάθλημα αήττητοι».

Για το αν τον βοήθησε η εμπειρία που απέκτησε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα βοήθησε πάρα πολύ. Είχα την τύχη να ξεκινήσω την προπονητική μου καριέρα από μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα. Όταν ξεκινάς προπονητική καριέρα με μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους, μπορεί να σου βγει σε καλό, μπορεί να σου βγει και σε κακό. Εμένα ευτυχώς για την ώρα μου έχει βγει σε καλό. Η δεύτερη δουλειά μου είναι και πάλι σε μια μεγάλη ομάδα, ήρθα εδώ σε μια ομάδα που δεν είχε καταφέρει να κάνει πρωταθλητισμό και τα δύο τελευταία χρόνια καταφέραμε πήραμε το πρωτάθλημα και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι για αυτές τις επιτυχίες».

Για το αν αντιμετώπισε περισσότερη πίεση στον ΠΑΟΚ ή την Μακάμπι: «Υπάρχει πίεση και στο Ισραήλ, αλλά για εμένα είναι διαφορετικό. Δεν κατάλαβα την πίεση εδώ όσο την κατάλαβα στην Ελλάδα. Δεν διαβάζω εφημερίδες και σάιτ και αυτό το έκανα και στην Ελλάδα. Από την πρώτη ημέρα μίλησα με τον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος για τον Τύπο εδώ και με ρώτησε αν θέλω να μου μεταφράζει τι γράφουν οι εφημερίδες και του είπα όχι. Πιστεύω ότι ένας προπονητής δεν χρειάζεται να αγχώνεται και να ακούει απόψεις από όλους. Ο ίδιος πρέπει να είναι δυνατός, να ξέρει τι θέλει και να τα μεταφέρει στους παίκτες του».

Για το μέλλον του: «Υπήρχε μια οψιόν και από τις δύο πλευρές. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για το μέλλον. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω αφού υπάρχουν συζητήσεις. Είναι μια απόφαση που θα πάρω με τους ανθρώπους που με συμβουλεύουν και θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Προσπαθώ να ζυγίζω πάρα πολύ αυτό που έχω μπροστά μου».

Διαβάστε ακόμη...