“Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με πιο μεγάλο σκορ – Πρέπει να πάρουμε την δεύτερη θέση”

Από sfina.gr : Για την απόδοση του στο ντέρμπι με τον Άρη, την νίκη με 2-0 στο τοπικό ντέρμπι και το επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα μίλησε ο Μίροσλαβ Στοχ.
Πηγή: sfina.gr
“Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με πιο μεγάλο σκορ – Πρέπει να πάρουμε την δεύτερη θέση”

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου αρχικά είπε : “Προσπάθησα να είμαι προετοιμασμένος. Έχω προετοιμαστεί πολύ κατά τη διάρκεια του αναγκαστικού διαλείμματος και νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω από αυτό. Παίξαμε εναντίον του Άρη σε δύσκολες συνθήκες, με πολύ ζέστη και αφού ήταν ντέρμπι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος. ότι καταφέραμε να τους νικήσουμε για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν. Ένιωσα πολύ καλά στο γήπεδο και αυτό φάνηκε στην απόδοση μου”.

Για το σκορ είπε χαρακτηριστικά : “Είναι κρίμα που δεν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Η διαφορά θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη, αλλά πάνω απ ‘όλα μετράει ότι κερδίσαμε και δεν είχαμε νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Πρέπει ακόμη να εξασφαλίσουμε τη δεύτερη θέση και μια θέση στους προκριματικούς γύρους του Τσάμπιονς Λιγκ και έχουμε μια μονομαχία με την ΑΕΚ. Αν κερδίσουμε την Τετάρτη και τους δώσουμε έξι πόντους από εμάς, θα ήταν υπέροχο”.

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...