Επιστροφή στη δράση!

Από paok24.com: Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής, η ανδρική ομάδα πόλο του Δικεφάλου ξεκινάει τον «μαραθώνιο» αγώνων για την ολοκλήρωση της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Επιστροφή στη δράση!

Με το νέο... αίμα ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στις 20:00 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα για το πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α1 πόλο των ανδρών.

Τα παιχνίδια μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος, που αποφασίστηκε να ρίξει αυλαία στις πισίνες, δεν έχουν κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού αποφασίστηκε να μην διεξαχθούν πλέι-οφ και πλέι-άουτ, καθώς και καμία ομάδα να μην υποβιβαστεί φέτος στην Α2.

Γι' αυτό το λόγο και ο Δικέφαλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους νεαρούς παίκτες που έχει στο ρόστερ, ώστε να τους δώσει τη δυνατότητα να πάρουν «παραστάσεις» από το υψηλό επίπεδο, αλλά παράλληλα να έχουν και παιχνίδια στα χέρια τους, ενόψει των πρωταθλημάτων υποδομής που ακολουθούν εκεί όπου ο ΠΑΟΚ πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια.

Η εβδομάδα που θα ακολουθήσει θα είναι «γεμάτη» για τους «ασπρόμαυρους» που θα δώσουν πέντε παιχνίδια σε διάστημα έξι ημερών, με μοναδική μέρα χωρίς δράση την Πέμπτη.

Διαβάστε ακόμη...