Αντεθνικό «χτύπημα» κατά ΠΑΟΚ από αθλητή του ΟΣΦΠ

Από paok24.com:Έντονος σάλος από την ανάρτηση του - Πώς... απολογήθηκε ο ίδιος.
Πηγή: paok24.com
Αντεθνικό «χτύπημα» κατά ΠΑΟΚ από αθλητή του ΟΣΦΠ

Σε μία αψυχολόγητη ενέργεια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε παίκτης της ομάδας νέων χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση του με αφορμή την ποδοσφαιρική αναμέτρηση πριν από λίγες ημέρες μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε με αντεθνικό χαρακτηρισμό εις βάρος του Δικεφάλου.

Το «χτύπημα» του πήρε γρήγορα διαστάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αποτέλεσμα ο νεαρός αθλητής να αναγκαστεί να κλείσει το «προφίλ» του, αλλά και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για την αναφορά του, λέγοντας ότι... παρασύρθηκε από το νεαρό της ηλικίας του!

Μολονότι, υπάρχει καταγεγραμμένη η επίμαχη ανάρτηση του νεαρού αθλητή εις βάρος του συλλόγου του ΠΑΟΚ, το PAOK24 δεν προχωράει στην αναπαραγωγή του και ελπίζει ότι η μεταμέλεια του νεαρού είναι πραγματική, και το ατόπημα του αν και δεν συνάδει με το αθλητικό ιδεώδες θα αποτελέσει ένα καλό «μάθημα» για το μέλλον του, αλλά και για άλλους συνομηλίκους του που ασχολούνται με τον αθλητισμό, και τον τρόπο που αυτοί εκφράζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο νεαρός αθλητής ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, έπειτα από σχετική επικοινωνία που υπήρχε ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι το θέμα θεωρείται λήξαν.

Διαβάστε ακόμη...