Ευκαιρία σε δύο πιτσιρικάδες από τη Ρόδο!

Από paok24.com: Το ταξίδι Ρόδος - Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσουν δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Ευκλή Σορώνης, προκειμένου να κερδίσουν μία θέση στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Ευκαιρία σε δύο πιτσιρικάδες από τη Ρόδο!


Σχετικά, στην ιστοσελίδα "dimokratiki.gr" τονίζεται:

"Ως γνωστόν οι Ακαδημίες του Ευκλή Σορωνής συνεργάζονται με τις αντίστοιχες της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων, δύο ποδοσφαιριστές του τμήματος Κ-14 των «πρασίνων» της Σορωνής θα βρεθούν το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του «Δικέφαλου» του βορρά, προκειμένου να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικές προπονήσεις.

Πρόκειται για τους Γιάννη Πιπέρη και Βασίλη Λαγογιάννη, με τους Σορωνιάτες να εκδίδουν την ακόλουθη ανακοίνωση προς ενημέρωση:

«Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθούν δύο παιδιά της Κ-14 του Ευκλή Σορωνής το διήμερο 29 και 30 Ιουνίου. Οι Γιάννης Πιπέρης και Βασίλης Λαγογιάννης (γεννημένοι το 2006) θα παραστούν σε δοκιμαστικές προπονήσεις της Ακαδημίας του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της συνεργασίας του Α.Ε.Σ. Ευκλής Σορωνής με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Ακαδημία του Ευκλή Σορωνής, ακολουθώντας την ίδια φιλοσοφία όλα αυτά τα χρόνια, δουλεύει με συνέπεια, οργάνωση, υπευθυνότητα και σεβασμό στα όνειρα των παιδιών του».

Διαβάστε ακόμη...