Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Ελευθεριάδης

Από paok24.com:Νέος «σταθμός» για το νεαρό αθλητή.Στη Handball Premier, αλλά με τη φανέλα του Φαίακα Κέρκυρας, θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, ο Γιώργος Ελευθεριάδης που ήταν μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ στην αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε άδοξα εξαιτίας του κορονοϊού.
Πηγή: paok24.com
Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ο Ελευθεριάδης

Αναλυτικά η ανακοίνωση της νησιωτικής ομάδας:

Καλώς ήρθες στο νησί Γιώργο!!!

Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ένταξη του Γιώργου Ελευθεριάδη στο δυναμικό της αντρικής του ομάδας. Γεννημένος στις 22/08/2001 στην Κατερίνη, ο ύψους 1,89m Γιώργος αγωνίζεται στις θέσεις του playmaker και αριστερού ίντερ.

Ξεκίνησε το Handball σε μικρή ηλικία στον Αμύντα Αμυνταίου και συνέχισε σε Ζαφειράκη Νάουσας, Φίλιππο Βέροιας, Αρίωνα Πτολεμαΐδας και Π.Α.Ο.Κ. όπου αγωνιζόταν τη σαιζόν 2019/2020.

Έχει κατακτήσει και 2η θέση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων με το Ζαφειράκη Νάουσας και
1η θέση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων με το Φίλιππο Βέροιας. Ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Παίδων , Εφήβων, και Νέων μέχρι σήμερα. Τη σαιζόν 2018/2019 αναδείχτηκε 1ος σκόρερ του Βορείου Ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, αγωνιζόμενος στον Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Φαίακα Κέρκυρας, ο Ελευθεριάδης τόνισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που τη νέα σεζόν θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Φαίακα Κέρκυρας. Ευχαριστώ τη Διοίκηση και τον προπονητή μου για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα!Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και πολύ δουλειά για να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει!"

Διαβάστε ακόμη...