Παρελθόν παίκτρια από το γυναικείο μπάσκετ (pic)

Από inpaok.com : Παρελθόν αποτελεί από το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, η Βάγια Καρακούλα, η οποία με ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τους πάντες που συνεργάστηκαν μαζί της, τα τελευταία τρία χρόνια που ήταν στον Δικέφαλο.
Πηγή: inpaok.com
Παρελθόν παίκτρια από το γυναικείο μπάσκετ (pic)

Διαβάστε παρακάτω τα λόγια της:

«Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάζεις στην ζωή και έρχεσαι αντιμέτωπος με σκληρές αποφάσεις. Πέρασα τρία εκπληκτικά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Γνώρισα και δούλεψα με απίστευτους ανθρώπους. Είμαι πραγματικά χαρούμενη και ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με αυτούς, να μάθω από αυτούς, να μοιράζομαι πράγματα με αυτούς. Έκανα φίλους και είχα την ευκαιρία να γίνω μέλος της οικογένειας αυτού του μεγάλου συλλόγου. Εύχομαι να μπορούσα να μιλήσω και και να κάνω φωτογραφίες όλες μου τις σκέψεις, τα συναισθήματά μου και όλα όσα έχω ζήσει τα τελευταία τρία χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω τις συμπαίκτριές μου, τους προπονητές μου, τους ανθρώπους που «τρέχουν» την ομάδα, τους ανθρώπους που δουλεύουν στην ομάδα, τους ανθρώπους που δουλεύουν στο γυμναστήριο και όλους γύρω από την ομάδα, τους ευχαριστώ για όλα για αυτά τα τρία χρόνια.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που μας στήριξαν, ειδικά φέτος και να συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα κορίτσια, προσπαθούμε πολύ για αυτό.

Θέλω επίσης να ευχηθώ τα καλύτερα σε όλους ξεχωριστά!

Ευχαριστώ και πάλι για όλα!

Μέχρι να συναντηθούμε ξανά… Καλή τύχη».

Δείτε το post παρακάτω:

Διαβάστε ακόμη...