«Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Από sdna.gr: Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ποδοσφαιρικής ομάδας.
Πηγή: sdna.gr
«Ελπίζω ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά του ΠΑΟΚ στην Τούμπα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης για τη νέα Τούμπα:

«Το ότι γίνεται σήμερα εδώ η Γ.Σ., ίσως να σημαίνει ότι γίνεται για τελευταία φορά μια τέτοια εκδήλωση στο γήπεδο της Τούμπας. Εχω την εντύπωση ότι το πρόγραμμα που έχει γίνει από τις τεχνικές υπηρεσίες του ΠΑΟΚ, προχωράει κανονικά. Νομίζω ότι η φετινή χρονιά, θα είναι η τελευταία του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Αυτή είναι η αίσθηση, αλλά επειδή υπάρχει μεγάλη γραφειοκρατεία, ποτέ δεν πρέπει να λέμε ότι θα είναι η τελευταία. Ελπίζουμε ότι θα είναι η τελευταία χρονιά...

Επειδή η νέα Τούμπα δε θα έχει ανάγκη να προχωρήσει με χρηματοδοτήσεις και δανεισμό, που είναι διαδικασίες που αργούν να εξελιχθούν, πιστεύω ότι αν ξεκινήσει, τελειώνοντας η αγωνιστική περίοδος, καλώς εχόντων των πραγμάτων με την πανδημία, πιστεύω ότι σε δύο χρόνια, ίσως και λιγότερο, η νέα Τούμπα θα είναι έτοιμη. Ολες οι δουλειές αυτές, έχουν σαν πρώτο πράγμα που χρειάζονται, τη χρηματοδότηση και για εμάς, η χρηματοδότηση είναι εξασφαλισμένη»

Διαβάστε ακόμη...