«Ικανοποιημένοι για τις αλλαγές στα πρωταθλήματα»

Από inpaok.com:Για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων τόσο της Handball Premier, όσο και για της Α1 Γυναικών, μίλησε στο acpaok.gr, ο έφορος των τμημάτων χάντμπολ ανδρών και γυναικών, Δημήτρης Χασεκίδης.
Πηγή: inpaok.com
«Ικανοποιημένοι για τις αλλαγές στα πρωταθλήματα»

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συμμετείχαμε και εμείς στις προτάσεις που κατατέθηκαν στην ομοσπονδία χειροσφαίρισης, όσον αφορά τα πρωταθλήματα, Handball Premier και Α1 Γυναικών, στον σχεδιασμό της επόμενης μεταβατικής περιόδου λόγω της πανδημίας.

Είμαστε ικανοποιημένοι για τον τρόπο διεξαγωγής της νέας αγωνιστικής περιόδου και στα δύο πρωταθλήματα, ουσιαστικά ήταν και δικές μας προτάσεις. Μπορώ να πω πως με αυτόν τον τρόπο δίνεται έμφαση στην επιβίωση των Σωματείων του αθλήματος, και κατ'επέκταση των αθλητών και αθλητριών μας.

Ουσιαστικά είναι μία μεταβατική περίοδος, η οποία σταδιακά θα μας επαναφέρει στην κανονικότητα. Στηρίζουμε την ομοσπονδία. Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ είναι το μόνο Σωματείο στη χώρα που διατηρεί και τα δύο αθλήματα (ανδρών-γυναικών) σε επίπεδο πρωταθλητισμού.

Από αυτό καταλαβαίνουμε πως στον Σύλλογο υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, και πάντα θα συμμετέχουμε σε ότι συμβάλλει στην επιβίωση αλλά και στην ανάδειξη του αθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...