Τρομερό μήνυμα Σαββίδη στους γιατρούς!

Από inpaok.com : Ευχαριστήριο μήνυμα προς τους γιατρούς έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης, με την ιδιότητα του Προέδρου των ελληνικών κοινοτήτων της Ρωσίας, με αφορμή την ημέρα του ιατρού.
Πηγή: inpaok.com
Τρομερό μήνυμα Σαββίδη στους γιατρούς!

Μάλιστα ο πρόεδρος και ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην μάχη που δίνουν οι ήρωες με τις λευκές μπλούζες κόντρα στον κορονοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, το μακροσκελές μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη αναφέρει:

«Εκπροσωπώντας τις χιλιάδες των Ελλήνων διασποράς της Ρωσίας θέλω να συγχαρώ ειλικρινά τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και όλους τους εργαζομένους για τις υπηρεσίες τους.

Αποδεχθείτε τα θερμότερα λόγια και την ευγνωμοσύνη μας για την σκληρή ασς δουλειά, τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία σας, με στόχο να βοηθάτε και να σώζετε ανθρώπινες ζωές.

Σήμερα αυτές οι λέξεις έχουν ιδιαίτερο νόημα για όλους εμάς. Τους τελευταίους μήνε συνειδητοποιήσαμε ξανά την σημασία αυτού του επαγγέλματος για τον κόσμο, την χώρα και κάθε οικογένεια ξεχωριστά.

Ανιδιοτέλεια, αφοσίωση και ανθρωπιά. Αυτά επέδειξαν οι γιατροί που πάλεψαν με πάθος την πανδημία και έγιναν οι πραγματικοί ήρωες σε πολλές χώρες του κόσμου.

Η φροντίδα και η ευαίσθητη στάση δίνουν ελπίδα ανάρρωσης στους ασθενείς και πίστη για το αύριο . Σας ευχαριστώ για την ανταπόκριση, την ευαισθησία, την καλοσύνη, την φανταστική απόδοση και την αντοχή που επιδεικνύεται.

Εύχομαι να είστε υγιείς και γεμάτοι δύναμη. Να βασιλεύει η ειρήνη και η ευημερία στις οικογένειας σας. Εμείς θα προσπαθούμε να είμαστε πάντα δίπλα σας.

Σας ευχαριστώ!

Με εκτίμηση, Ιβάν Σαββίδης»

Διαβάστε ακόμη...