«Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν!»

Από inpaok.com: Η νέα μεταγραφή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Άννα Καλαντάντζε μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK
Πηγή: inpaok.com
«Να δικαιώσω αυτούς που με εμπιστεύτηκαν!»

Η νέα κεντρικός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Άννα Καλαντάντζε μίλησε αποκλειστικά στο INPAOK, για την μεταγραφή μεταγραφή της, για τις σκέψεις της όταν ήρθε η πρόταση από τον Δικέφαλο και την επιστροφή της στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, μίλησε για τους προσωπικούς της στόχους, αλλά και τους στόχους που έχει με την ομάδα, ενώ έστειλε και το δικό της μήνυμα στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά όσα δήλωσε αποκλειστικά στο INPAOK:

Για την μεταγραφή της στον ΠΑΟΚ:

«Χαίρομαι πολύ που θα εκπροσωπήσω τα ασπρόμαυρα φέτος, είναι μια ομάδα που σε κάνει και αισθάνεσαι ασφάλεια με τους ανθρώπους που την περιβάλλουν»

Για τις σκέψεις της όταν ήρθε η πρόταση από τον Δικέφαλο και την επιστροφή της στην πόλη της, τη Θεσσαλονίκη:

«Όταν ήρθε η πρόταση από τον ΠΑΟΚ σκέφτηκα πως είναι σίγουρα μια καλή ευκαιρία να μείνω στην πόλη μου και δίπλα στην οικογένεια μου».

Για τους στόχους της με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τους προσωπικούς της:

«Στόχος με την ομάδα είναι πάντα το καλύτερο και και πιστεύω πως φέτος θα τα καταφέρουμε. Αλλά και προσωπικός μου στόχος είναι να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν για φέτος και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ. Αλλά και εννοείται θα ήθελα να βελτιωθώ και προσωπικά!»

Τέλος, η Ελληνίδα κεντρικός έστειλε το δικό της μήνυμα στον κόσμο του Δικεφάλου:

«Εύχομαι λόγω των καταστάσεων τελικά να καταφέρουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να σταθούν στο πλάι μας και να δίνουν τον παλμό τους σε κάθε παιχνίδι!»

Διαβάστε ακόμη...