Σοβαρή εκκρεμότητα με Μαουρίσιο

Απο paok24.com: Ζήτημα που πρέπει να αποσαφηνιστεί άμεσα
Πηγή: paok24.com
Σοβαρή εκκρεμότητα με Μαουρίσιο

Ο ΠΑΟΚ δίνει τη δική του μάχη για να εξασφαλίσει τη 2η θέση με φόντο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τα προκριματικά του Champions League.

Ένα από τα ζητήματα που πρέπει να βρει λύση ο ΠΑΟΚ είναι αυτό για τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν αυτό τον Ιούνιο.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ζοσέ Μαουρίσιο, με τον Βραζιλιάνο να διανύει τις τελευταίες ημέρες του συμβολαίου του στον ΠΑΟΚ.

Με το ζήτημα της ανανέωσης του Βραζιλιάνου να παραμένει ανοιχτό, είναι αναγκαίο να βρεθεί άμεσα λύση στην επέκταση της παραμονής του έμπειρου μέσου στον Δικέφαλο τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Για αυτό τον λόγο είναι επιτακτική η συνάντηση με τον εκπρόσωπο του παίκτη, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τον Ιούλιο, ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί με την παραμονή του Μαουρίσιο στην Τούμπα ενόψει και της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η λύση για την παραμονή του Βραζιλιάνου είναι επιτακτική, καθώς πλέον έχουν στερέψει οι λύσεις που έχει ο Φερέιρα στη μεσαία γραμμή, καθώς δεν είναι διαθέσιμοι οι τραυματίες Αουγκούστο και Μίσιτς.

Αντίστοιχα ραντεβού πρέπει να γίνει και με την πλευρά του Βιεϊρίνια, σε μία συζήτηση που μοιάζει πιο εύκολο με βάση και τις περισσότερες πιθανότητες παραμονής του Πορτογάλου αρχηγού στην Τούμπα.

Διαβάστε ακόμη...