«Υπάρχει ταλέντο και όρεξη στον ΠΑΟΚ»

Από sfina.gr: Για την τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα Κ19 του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε ο γενικός αρχηγός του Δικεφάλου, Κώστας Ιωσηφίδης, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.
Πηγή: sfina.gr
«Υπάρχει ταλέντο και όρεξη στον ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ιωσηφίδης:

Για το τι σημαίνει η κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου: «Σημαίνει δύο πράγματα. Πρώτον ότι έχουμε έναν πάρα πολύ καλό προπονητή, με όρεξη και με άπειρες ώρες δουλειάς στο γήπεδο και τις προπονήσεις και δεύτερον πολλά ταλέντα που έχουμε στην ομάδα αυτά τα τρία χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι αυτά συμβαδίζουν και έρχονται οι τίτλοι».

Για το ότι ο φετινός τίτλος κατακτήθηκε χωρίς να γίνουν μεταγραφές: «Γι αυτό είπα ότι η πολλή δουλειά που γίνεται έχει δώσει το ξεκίνημα για τη συγκομιδή αυτών των τριών τίτλων. Πολύ καλή δουλειά κάνει και το υπόλοιπο τιμ που πλαισιώνει την ομάδα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλα ταλέντα και σύντομα θα τα δούμε να παίζουν στα γήπεδα της Ελλάδας και γιατί όχι και της Ευρώπης».

Για το αν θα παίξουν κάποια παιδιά στην πρώτη ομάδα: «Πιστεύω πως ναι. Το θέμα είναι να υπάρξει η κατάλληλη στιγμή για να ενσωματωθούν στην ομάδα»

Για το αν οι Βιεϊρίνια, Γκαρσία έχουν τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ μέσα τους: «Ναι, βεβαίως. Και οι δύο τους και σε πολύ μεγάλο βαθμό. Πιστεύω αν είναι κοντά στον ΠΑΟΚ μπορούν να κάνουν πολύ μεγάλα πράγματα»

Για το αν είδε τον Γκαρσία να δακρύζει: «Ναι, από χαρά. Αλλά και από λύπη. Θυμάστε το γκολ με τον Παναθηναϊκό όταν είχε μόλις χάσει τη μητέρα του».

Για το αν είναι νηφάλιος και προσγειωμένος όταν κοουτσάρει: «Ναι έτσι είναι. Αλλά εκεί που εξάπτεται είναι όταν βλέπει ότι δεν ακολουθείται η τακτική που δουλεύουν όλη τη βδομάδα για κάθε ματς. Εκεί γίνεται ταύρος, είναι απαιτητικός και βάζει τις φωνές. Λέει ότι μόνο με δουλειά και σεβασμό μπορεί να προχωρήσει ο ποδοσφαιριστής, τα παιδιά το έχουν αφομοιώσει και δουλεύουν αγόγγυστα».

Για το αν στόχος είναι η πρόοδος στο Champions League: «Όταν κατακτάς κάτι πάντα υπάρχει το επόμενο και καλύτερο σκαλοπάτι. Αυτό θέλει και ο προπονητής. Πήραμε τρεις φορές το πρωτάθλημα, μπορεί να το ξαναπάρουμε. Τώρα θέλουμε να προχωρήσουμε μέχρι εκεί που μπορούμε στην Ευρώπη και να βγάλουμε και ποδοσφαιριστές. Δεν υπολειπόμαστε από τις άλλες ομάδες, έχουμε πάρα πολύ καλό υλικό».

Για το αν θα συνεχίζει ο Γκαρσία: «Αυτό εξαρτάται από τον πρόεδρό μας. Ο Γκαρσία θέλει να συνεχίσει».

Διαβάστε ακόμη...