Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και οι νέες ευκαιρίες

Από sdna.gr: Συνέντευξη σε μέσο της πατρίδας του παραχώρησε ο Ζοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα του συμβολαίου του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως εκείνος και η οικογένειά του είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα...
Πηγή: sdna.gr
Το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και οι νέες ευκαιρίες

Χωρίς διάθεση να μιλήσει ανοιχτά για το μέλλον του, ο Βραζιλιάνος ξεκαθάρισε πως ο ΠΑΟΚ αποδείχθηκε μια πολύ σωστή επιλογή για εκείνον και την οικογένειά του, ωστόσο, η παρουσία του στις τάξεις του Δικεφάλου μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του παραμένει με ερωτηματικό: «Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση. Πιστεύω πολύ στον Θεό οπότε ας το αφήσουμε πάνω του. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Έχω συμβόλαιο για δύο ακόμη εβδομάδες, οπότε ας περιμένουμε. Η οικογένειά μου και γω είμαστε χαρούμενοι εδώ (σ.σ. Ελλάδα) αλλά την ίδια στιγμή, προκύπτουν κι άλλες ευκαιρίες».

Μιλώντας για την απόφαση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Φυσικά και θα ήθελα να μείνω περισσότερο στη Ζενίτ αλλά η επιλογή να έρθω στον ΠΑΟΚ αποδείχθηκε πολύ καλή. Δόξα τω Θεώ, κατάφερα να γράψω ιστορία με την ομάδα. Μετά από 34 χρόνια κερδίσαμε το πρωτάθλημα ενώ πήραμε και το Κύπελλο χωρίς να χάσουμε κανένα παιχνίδι. Αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχαμε μόλις τέσσερις ισοπαλίες σε όλη τη σεζόν. Με εκτίμησαν, ανεξάρτητα από την ηλικία μου, και ήταν μια πολύ καλή και ευτυχισμένη στιγμή για μένα».

Όσο για τη φετινή σεζόν: «Είναι λίγο δύσκολη σεζόν γιατί ο Ολυμπιακός απέχει από εμάς λόγω των βαθμών που χάσαμε. Και τώρα η ψαλίδα άνοιξε περισσότερο. Ωστόσο, είμαστε στον ημιτελικό του Κυπέλλου και αυτός είναι ο στόχος μας τώρα...».

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Επιστρέψαμε στις προπονήσεις περίπου τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ήδη δώσαμε δύο παιχνίδια. Το πρώτο ήταν πολύ δύσκολο λόγω της διακοπής που είχαμε με την καραντίνα. Επιστρέψαμε με πολύ σκληρές προπονήσεις και ταυτόχρονα με μεγάλη προσοχή για να μειώσουμε τις πιθανότητες τραυματισμού. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο παιχνίδι και δυστυχώς χάσαμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν τραυματίστηκε κανείς...»

Μάλιστα, στη συνέντευξή του, ο Μαουρίσιο παραδέχθηκε πως ονειρεύεται ακόμη να παίξει σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία), ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο της επιστροφής στη Βραζιλία: «Δεν θα απέρριπτα ποτέ τη Βραζιλία γιατί είναι το σπίτι μου. Έχουν περάσει δέκα χρόνια από τότε που έφυγα. Αν υπήρχε κάποια πιθανότητα, θα την σκεφτόμουν πολύ θετικά. Γνωρίζουμε πως η πανδημία έχει... μπλοκάρει και έχει αλλάξει τα πάντα. Όλα κινούνται αργά σε σχέση με τα παιχνίδια και τις μεταγραφές».

Διαβάστε ακόμη...