Βρήκε ταλέντα στους Παξούς ο ΠΑΟΚ

Από inpaok.com: Τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ έχουν απλώσει τα... δίχτυα τους σε όλη την Ελλάδα και στο πλαίσιο αυτό, δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΟ Παξών, συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής του Δικεφάλου.
Πηγή: inpaok.com
Βρήκε ταλέντα στους Παξούς ο ΠΑΟΚ

Ο λόγος για τον 18χρονο Χρήστο Βερονίκη και τον 16χρονο Σπύρο Ρούση, που βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη μετά από σχετική εισήγηση των Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, Γιώργου Γεωργιάδη, αλλά και του προπονητή της Κ-19 του Δικεφάλου, Πάμπλο Γκαρσία.

Καταλυτικό ρόλο για το ενδιαφέρον που προέκυψε από την πλευρά του ΠΑΟΚ έπαιξε η παρουσία του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου, Γιώργου Τουρσουνίδη, που προπονεί τον ΑΟ Παξών.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

Ο Αθλητικός Όμιλος Παξών, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, ότι, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ , οι ποδοσφαιριστές μας Χρήστος Βερονίκης και Σπύρος Ρούσης, βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη και συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους αγώνες των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το έμπρακτο ενδιαφέρον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προήλθε κατόπιν συνεργασίας του προπονητή μας, Γιώργου Τουρσουνίδη και θετικής εισήγησης των Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, Γιώργου Γεωργιάδη και του προπονητή Πάμπλο Γκαρσία.

Διαβάστε ακόμη...