Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ “κέρδισε” τον Φερέιρα με την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ!

Από sfina.gr: Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο Ολυμπιακό Στάδιο, από πλευράς ΠΑΟΚ αυτός που έκανε την μεγάλη διαφορά και με την απόδοση του εξέπληξε τους πάντες ήταν ο Άντερσον Εσίτι.
Πηγή: sfina.gr
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟΚ “κέρδισε” τον Φερέιρα με την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ!

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος επέστρεψε στην ενδεκάδα μετά από 126 μέρες, ωστόσο φάνηκε ότι άρπαξε την ευκαιρία από τα... μαλλιά, ακόμα και αν αυτή ήρθε από σπόντα και από τους τραυματισμούς Μίσιτς – Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο 26χρονος υψηλόσωμος χαφ έλεγξε τα πάντα στην μεσαία γραμμή, τόσο στον αέρα, όσο και χαμηλά, αλλάζοντας τον ρυθμό στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Έκανε τουλάχιστον πέντε κλεψίματα στον άξονα, που άρχισαν αντεπιθέσεις και παράλληλα περιόρισε σχεδόν στο μηδέν τα λάθη στις μεταβιβάσεις του.

Η παρουσία του Άντερσον Εσίτι στην μεσαία γραμμή, φάνηκε πως βοήθησε σημαντικά και στην απόδοση του Ομάρ Ελ Καντουρί. Πέραν του γεγονότος πως ο Μαροκινός έπαιξε στην φυσική του θέση, στην μεσαία γραμμή, είχε και την... άνεση να σκεφτεί περισσότερο την δημιουργία, με τον Εσίτι στο πλάι του να είναι αυτός που ανέλαβε στο να βάλει «στοπ» στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού.

Φυσικά στο να φανεί αυτό το ζευγάρι στην μεσαία γραμμή τόσο λειτουργικό έπαιξε ρόλο και η χρησιμοποίηση του Πέλκα μπροστά τους που έδωσε περισσότερη ενέργεια και ευελιξία στον «ασπρόμαυρο» άξονα.

Διαβάστε ακόμη...