Flashback: ΠΑΟΚ Prima Holidays-Παναθηναϊκός 18-10

Από acpaok.gr: Η φετινή σεζόν δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε όπως όλοι περιμέναμε... Η πανδημία έβαλε πρόωρο "λουκέτο" σχεδόν σε όλα τα πρωταθλήματα του ελληνικού ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Πηγή: acpaok.gr
Flashback: ΠΑΟΚ Prima Holidays-Παναθηναϊκός 18-10

Το acpaok.gr έχοντας ως στόχο να... ακονίσει την μνήμη σας, ξεκινάει ένα μικρό flashback αγώνων της φετινής περιόδου, αγώνες που ξεχώρισαν, και κάποιοι από αυτούς θα συμπεριληφθούν στις... χρυσές σελίδες της ιστορίας του εκάστοτε τμήματος.

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12 Οκτωβρίου στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, όπου και πέτυχε την πρώτη του νίκη με 18-10.

Στον πάγκο του Δικεφάλου κάθισε ο Βαγγέλης Βλαζάκης, λόγω απουσίας του Πάνου Βέργο, ο οποίος είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ομάδα της Ρουμανίας.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» βρήκαν πρώτοι στόχο, προηγούμενοι με 1-0. Αν και οι αντίπαλοι ισοφάρισαν άμεσα σε 1-1, οι παίκτες του Δικεφάλου έδειξαν άμεσα τις διαθέσεις τους, ανεβάζοντας διαρκώς το δείκτη του σκορ, 5-1. Αν και οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 5-2, ο Γιώργος Καλαϊτζής, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, διαμόρφωσε το 6-2 του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ο Τζόρτζε Λέκιτς ανέβασε τη διαφορά στο +5, 7-2, με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 7-3. Ο Γιώργος Καλαϊτζής ανέβασε και πάλι το δείκτη στο +5, 8-3. Παρά τις εναλλαγές στο σκορ, ο Δικέφαλος διατήρησε το προβάδισμα των +5 γκολ μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, 10-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γιάννης Κεχαλάρης και ο Τζόρτζε Λέκιτς, έκαναν το 12-5, με τον Παναθηναϊκό, με δύο σερί γκολ, να μειώνει σε 12-7. Οι ασπρόμαυροι, από εκείνο το σημείο και έπειτα, είχαν το πόδι πατημένο στο γκάζι, ανεβάζοντας σταδιακά τη διαφορά στο +8, με τη λήξη του οκταλέπτου να βρίσκει το Δικέφαλο προηγούμενο με 15-7.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους και έφτασαν άνετα στην κατάκτηση της νίκης με 18-10.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 6-2, 4-3, 5-2, 3-3

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Βαγγέλης Βλαζάκης): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 2, Λέκιτς 4, Προσινικλής Ν. 2, Μουρατίδης, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 4, Παυλίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Μπλάζεβιτς 3, Κουγιούνης, Μανθογιάννης, Αντιβαλίδης, Νικολαΐδης Ι.

Διαβάστε ακόμη...