Αρχίζει από σήμερα ο “Γολγοθάς” του Μίσιτς!

Από sfina.gr: Η προσπάθεια αποκατάστασης της υγείας του Γιόσιπ Μίσιτς αρχίζει από σήμερα, με τον Κροάτη μέσο του ΠΑΟΚ να περνάει την πόρτα του χειρουργείου της κλινικής «Άγιος Λουκάς».
Πηγή: sfina.gr
Αρχίζει από σήμερα ο “Γολγοθάς” του Μίσιτς!

Θα υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης κύστης, με στόχο να απαλλαχθεί από τις ενοχλήσεις και φυσικά έχει στο πλευρό του όλους τους συμπαίκτες του, όπως και αντιπάλους, που του στέλνουν καθημερινά τις ευχές τους, ενώ η διοίκηση του ΠΑΟΚ και πρώτος ο Ιβάν Σαββίδης ευχήθηκε στον Μίσιτς τα «περαστικά» του και έδωσε εντολή στους γιατρούς να γίνουν τα πάντα, οτιδήποτε χρειαστεί, για την αποκατάσταση της υγείας του.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν στο μυαλό τους και συμφώνησαν όλοι μαζί στο ξενοδοχείο, όπου είχαν καταλύσει, να αφιερώσουν το πρώτο γκολ που θα έβαζαν εναντίον του Παναθηναϊκού στον Κροάτη Μίσιτς και να σήκωναν τη φανέλα του, την οποία είχαν έτοιμη στον πάγκο της ομάδας.

Όλα αυτά όμως θεωρητικά, γιατί στην πράξη ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι δεν μπόρεσαν να αφιερώσουν το γκολ στον συμπαίκτη τους.

Οι γιατροί πάντως, είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της εγχείρησης και όπως είπαν, εφόσον όλα είναι καλά, η επιστροφή του στα γήπεδα οριοθετείται σε ενάμιση μήνα περίπου.

Ο ίδιος ο Κροάτης είναι σε καλή ψυχολογία και αισιόδοξος, ενώ στο μήνυμα που έστειλε στους συμπαίκτες του, μέσω του «κολλητού» του, Ζίφκο Ζίφκοβιτς ήταν: «Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα».

Διαβάστε ακόμη...