Ο Εσίτι είναι εδώ!

Ο Άντερσον Εσίτι, ήταν από τους διακριθέντες του ΠΑΟΚ στη χθεσινή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, φωνάζοντας «παρών» σε ένα περίεργο σημείο της σεζόν.
Πηγή: paok24.com
Ο Εσίτι είναι εδώ!


Με τον Μίσιτς και τον Αουγκούστο νοκ-άουτ, οι επιλογές στον άξονα, έχουν μειωθεί για τον Αμπέλ Φερέιρα. Ο Νιγηριανός, μπήκε στην ενδεκάδα χθες, μετά από ένα διάστημα μεγαλύτερο των τεσσάρων μηνών, συμπεριλαμβανομένης και της διακοπής και πάλι στο ΟΑΚΑ. Τότε, ήταν στην ήττα στην κανονική περίοδο από τον Παναθηναϊκό, με 2-0, σε μία μετριότατη εμφάνιση, τόσο του ίδιου (που είχε αντικατασταθεί στο 60’), όσο και όλης της ομάδας…

Τελευταίο του 90λεπτο, ήταν στη Λαμία, στις 23 Ιανουαρίου, σε ένα παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ, είχε κερδίσει με 0-1, αλλά λόγω καιρικών συνθηκών, η δύναμη και οι μονομαχίες, ήταν στοιχεία πιο σημαντικά από την ποιότητα.

Χθες, ο Εσίτι ήταν επιβλητικός στο χώρο του κέντρου, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Στη στατιστική, κατέγραψε πέντε σωστές πάσες, (πρώτος ήταν ο Ελ Καντουρί με 12), με δύο λάθη, είχε άλλα δύο κλεψίματα, είχε ένα επιτυχημένο γέμισμα στη μοναδική προσπάθεια που επιχείρησε στα 86 λεπτά που αγωνίστηκε.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, με τις απουσίες που υπάρχουν στο κέντρο, τα χαρακτηριστικά του Εσίτι, μπορεί να φανούν σημαντικά, σε παιχνίδια όπως το χθεσινό. Και ο Νιγηριανός, έψαχνε μια καλή εμφάνιση, για να ανέβει ψυχολογικά και μένει να φανεί στη συνέχεια, αν θα συνεχίσει αναλόγως.

Διαβάστε ακόμη...