4 παιχνίδια χωρίς νίκη και 2 χωρίς γκολ

Από paok24.com: Το αρνητικό ρεκόρ του ΠΑΟΚ την τελευταία τριετία
Πηγή: paok24.com
4 παιχνίδια χωρίς νίκη και 2 χωρίς γκολ

Μετά τα περσινά ρεκόρ, έχουμε ξεσυνηθίσει σε τέτοια σερί από τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι στο παρελθόν και ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κερδίσει παρότι ήταν πολύ καλύτερος από τους αντιπάλους του. Έτσι έμεινε για τέταρτο σερί αγώνα πρωταθλήματος χωρίς νίκη και για δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ.

Εάν αφαιρέσουμε τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, όπου ο ΠΑΟΚ και σκόραρε 3 φορές και κέρδισε τον αντίπαλό του, ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό εντός έδρας με 0-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και έφερε ισοπαλία με την Ξάνθη στα Πηγάδια με 1-1. Εάν προσθέσουμε και την ήττα από τον Ολυμπιακό στα play-off και την σημερινή ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έχει 4 αγώνες μακριά από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς σε ένα κακό σερί που είχαμε να δούμε από την περίοδο 2015-16!

Επίσης ένα ακόμα κακό σερί είναι το 0 στην επίθεση. Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν σκόραρε, ενώ μέχρι και τον Φλεβάρη είχε μετρήσει πάνω από 60 παιχνίδια που είχε σκοράρει συνεχόμενα στο πρωτάθλημα, είτε κερδίζοντας είτε όχι την αναμέτρηση. Άλλωστε και το παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ έσπασε το ρεκόρ των συνεχόμενων αγώνων σκοράροντας, ήταν και πάλι κόντρα με τον Παναθηναϊκό στο αγώνα της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος όταν είχε χάσει με 2-0 από τα γκολ των Μακέντα και Χατζηζιοβάνη.

Διαβάστε ακόμη...